Actualitate

Minor prins în trafic cu 135 km/h

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 44.000 de lei. 49 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 7 dintre ei au predat permisele pentru 90, respectiv 120 de zile.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale pentru neportul centurii de siguranță (31), conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice (7), dar şi pentru alte abateri în trafic 20).

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință. Este vorba despre un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, depistat pe Șoseaua Vadu Pașii în timp ce conducea un autoturism care aparținea unei societăți comerciale. Mai mult, minorul depășise cu mult viteza legală. Tânărul care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce, deţine şi recordul de viteză al zilei de ieri, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Șoseaua Vadu Pașii.

Articole similare