Monden

Mihai Bobonete și Mihai Rait urcă împreună pe scenă la Buzău

Luna iunie este despre glume și bună dispoziție, așa că maeștri ai stand-up comedy vin și la Buzău să vă binedispună și să vă transforme seara într-una plină cu umor. Duminică, 11 iunie, în After City Pub, după trei ani de despărțire, Mihai Bobonete și Mihai Rait urcă din nou pe scenă pentru buzoieni, într-un turneu în care comedia va fi la loc de cinste, ca de fiecare dată. Iar pentru că actorii sunt foarte apreciați, vor fi două spectacole, de la ora 18.30 și de la ora 21.00.

Cei doi promit glume bune și povești „din casă”, mai ales că, într-un interviu recent, Bobonete a declarat că merge la terapeut, pentru că el consideră că terapia este la fel de importantă ca şi alimentaţia sau sportul. Laura, soția lui, este femeia care îl ajută să treacă peste fricile sale şi îl consiliază de ceva vreme. „Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final. Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a mărturisit Mihai Bobonete.

Mihai Rait este finul lui Bobonete și este mai mare decât el cu câteva luni, amândoi fiind născuți în 1980. Nu împart doar același prenume, ci îi leagă și-o prietenie trainică. „De prin clasa a IV-a ne cunoaștem și suntem prieteni și îmi este greu să aleg un moment anume, dar cred că cele mai plăcute amintiri se leagă de perioada petrecută prin anul 2000 la țară, la Giurgeni, unde trăgeam niște chefuri bestiale, neavând foarte multe posibilități financiare pe vremea aia. Ne mulțumeam cu ce aveam”, a povestit Mihai Rait. Între timp comedia s-a prins de ei, și la propriu și la figurat. Au început să joace amândoi în serialul de comedie „Vine poliția!”, în 2008, tot la PRO TV, iar umorul a ajuns să le intre pe sub piele, la propriu. Mai precis, cei doi Mihai au tatuaje-pereche: Mihai Rait îl are tatuat pe gambă pe Stan, iar Bobo… pe Bran.

Articole similare