Sport

Metalul, matematic la baraj. Râmnicul gâfâie

Week-end de bun augur pentru Metalul, care și-a asigurat matematic prezența la baraj, în urma unui punct obținut pe teren propriu, cu Unirea Braniștea. Meciul, unul peste care miza și-a pus serios amprenta, a avut destul de puține faze de poartă. Gazdele puteau deschide scorul în prima repriză, însă lovitura de cap a lui Arnăutu a fost parată, miraculos, de portarul gălățenilor. În schimb, cei de la Braniștea nu au dat mari emoții apărării conduse de Ghinga.

Nici al doilea mitan nu  a fost unul spectaculos. Metalul a avut cea mai mare ocazie în minutul 90, dar torpila lui Tudorică, expediată de la șaisprezece metri, a fost scoasă, din nou, de goalkeeperul oaspeților. La final, un punct suficient pentru buzoieni, care mai au de disputat două etape pentru a se edifica de pe ce loc merg la baraj.

Râmnicul, în schimb, a „comis-o” din nou, de data aceasta acasă, cu Aerostar. Olimpia pierde cu 2 la 0 și gâfâie în continuare în cursa către promovare. Nici rezultatele nu i-au ajutat pe galben-albaștri, întrucât o victorie a Metalului ar fi fost suficientă pentru ca cele două grupări buzoiene să meargă braț la braț la baraj.

Articole similare