Sport

Metalul în dificultate: Vali Stan și Patrick Benga, depistați pozitiv! Meciul cu Oțelul nu e, încă, în pericol

Covid-19 a lovit Metalul la vârf! Antrenorul principal Vali Stan și unul dintre secunzii săi și, totodată, finanțatorul Patrick Benga au fost testați pozitiv. Din păcate, în cazul lui Vali Stan, cu o formă care a necesitat internarea la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Doar Vali Stan este vaccinat cu schemă completă.

În acest moment, disputarea meciului de sâmbătă, de pe sintetic, cu Oțelul Galați, nu este în pericol. Întregul lot va face vineri o serie de teste rapide. Echipa va fi condusă de pe bancă la acest joc de celălalt antrenor secund al lui Vali Stan, Adrian Toma și de antrenorul cu portarii, Ștefan Leu.

“E o situație foarte-foarte delicată! Dar nu avem ce face, trebuie să strângem rândurile, să ne mobilizăm și să o scoatem la capăt. Ne-am împărțit atribuțiile, eu mă voi ocupa cu partea organizatorică, iar Adrian Toma va conduce echipa. Vom juca sâmbătă atât pentru noi, ca echipă, cât și pentru Vali și Patrick, știm cât de mult își doresc să obținem un rezultat pozitiv cu Oțelul. Suntem alături de ei și îi așteptăm cât mai repede să revină alături de noi!”, a transmis Gheorghe Guiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare