Sport

Metalul, demonstrație de forță cu Ianca

Fără îndoială, Metalul este printre cele mai bune echipe de la nivelul eșalonului trei, în acest sezon. Aseară, alb-albaștrii au trecut de Viitorul Ianca, o echipă foarte bine organizată, care scosese iepurele din joben în cupă, eliminând trupa lui Vali Stan.

4-0 s-a încheiat meciul dintre Metalul și Ianca, scor care spune aproape totul despre cum s-au derulat ostilitățile pe sinteticul Cornel Negoescu. Arnăutu, Pelivan de două ori și Adi Moldovan au înscris în al doilea mitan pentru gazde, după o primă repriză în care oaspeții rezistaseră, reușind să păstreze scorul alb.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria lui Traian Chircu, victoria fiindu-i, de asemenea, dedicată valorosului ziarist

Celelalte două reprezentante ale Buzăului au pierdut, din păcate. Limpeziș a cedat, 1 la 3, în deplasarea de la Focșani, în timp ce Olimpia, o echipă care pare în derivă, a capotat 2 la 4, la Tulcea, cu Hamangia Baia.

Metalul este liderul seriei a II-a, cu 9 puncte din trei meciuri și un golaveraj impecabil, 15 la 0. Singura echipă care pare că poate să-i conteste fotoliul de lider este CSM Focșani, de asemenea cu 9 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare