Sport

Metalul bate tot! Calificare în turul 2 al Cupei României

Metalul nu a lăsat să-i scape nimic în această vară, fie că au fost meciuri amicale, fie primul joc oficial, miercuri seară, în turul 1 al Cupei României. Trupa lui Vali Stan şi-a făcut debutul pe terenul clasicilor rivali de la CSM Rm. Sărat şi a rezultat un joc pe cinste.

Aşa cum s-a întâmplat mai mereu în ultimul timp, indiferent de competiţie ori de caracterul meciului, victoria a revenit Metalului, la capătul unei dispute spectaculoase, cu multe goluri. Dan Stan a deschis scorul în minutul 29, dar râmnicenii au egalat până la pauză prin Mădălin Socol (44). Spre finalul jocului, două goluri rapide ale lui Adrian Moldovan (78, penalty) şi Sebastian Ghinga (80) au pus capăt suspansului, reuşita lui Marius Ioniţă, din al treilea minut al prelungirilor, nemaiavând nicio importanţă în economia rezultatului final.

Metalul s-a calificat în turul  2 al Cupei României, fază programată pe 31 august, când vor intra în competiţie 58 de echipe, cele 38 de calificate din turul 1, 19 din sezonul precedent de Liga a 3-a şi una din Liga a 2-a.

Articole similare