sâmbătă, 30 mai 2020

Meciul Rapid – Gloria se joacă în Regie

• Partida are loc duminică, de la ora 12,30

Gloria va juca în Regie meciul următor din campionat, cu Rapidul. Aceasta în ciuda faptului că antrenorul giu­leștenilor, Daniel Pancu, s-a plâns în mai multe rânduri de calitatea gazonului din Regie, iar oficialii echipei au hotărât să schimbe suprafața de joc. În perioada aceasta, rapidiștii își caută o altă arenă, iar meciul cu Gloria Buzău ­fuse­se anunțat că va avea loc pe   stadionul lui Dinamo.

Rapid primise acordul celor de la CS Dinamo, proprietarul stadionului, să joace pe arena din Ștefan cel Mare, dar fanii „câinilor” au avut o reacție dură. Miercuri, într-un comunicat al clubului, este anunțat faptul că Rapid va juca din nou în Regie. Clubul giuleștean nu a primit acceptul celor de la Astra și FC Voluntari, iar varianta Dinamo a căzut din cauza fanilor dinamoviști.

„Așadar, în lipsa opțiunilor, meciul cu Gloria Buzău programat duminică, se va disputa acasă, în Regie. Ne bucurăm de suportul total al specialiștilor care se ocupă de refacerea gazonului, primind asigurări că se vor depune toate eforturile necesare pentru ca gazonul să se prezinte în condiții optime la ora jocului”, a comunicat Rapid pe pagina de Facebook.

Înaintea etapei a 8-a, Rapid ocupă locul 5, cu 13 puncte, iar SCM Gloria Buzău se află pe poziția a 2-a, cu 16 puncte. Partida dintre Rapid București, una dintre pretendentele la promovarea în Liga 1, și Gloria Buzău, echipă fără drept de promovare, se dispută duminică, de la ora 12,30 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 1 și Te­lekom Sport 1.

loading...
error: Content is protected !!