Administrație

Măsuri la Trans Bus din cauza lipsei de personal

Operatorul municipal de transport public, Trans Bus, face angajări pentru posturile de mecanici/electricieni auto, dar și șoferi posesori de permis de conducere categoria D. Se pare că societatea buzoiană de transport se confruntă cu o lipsă de personal, fiind nevoită să angajeze chiar și persoane pensionate, pentru a-și putea desfășura activitatea în mod normal.

Un buzoian i-a adresat o întrebare primarului Constantin Toma, pe platforma Buzău City Report, cu privire la angajații pensionari care ocupă anumite posturi în cadrul societății Trans Bus, iar edilul Buzăului „i-a pasat” întrebarea directorului operatorului de transport public, Gică Toader. Acesta din urmă spune că lipsa personalului calificat l-a determinat să angajeze chiar și oameni ieșiți la pensie, altminteri ar fi intervenit probleme la desfășurarea activității.

„Din totalul de angajați de 360 avem un număr de șapte salariați pensionari, astfel: cinci șoferi cu perioadă determinată, până pe 31.12.2022, un strungar cu perioadă determinată până pe 18.12.2022, un specialist achiziții cu perioadă determinată până pe 16.06.2023. Menționez că am apelat la acești salariați din lipsă de personal calificat”, a răspuns directorul Trans Bus.

Societatea face angajări în continuare, iar persoanele interesate pot depune CV la sediul societății din municipiul Buzău, șoseaua Constanței, nr. 10 (fosta Pogonele nr. 5)  sau prin e-mail la adresa [email protected]

Articole similare