Actualitate

Marș pentru viață organizat de Fundația pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău”

Sâmbătă,  25 martie, de Ziua Bunei Vestiri, începând cu ora 14.30, Fundația pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău” va organiza un marș pentru viață. Plecarea va fi din Parcul Crâng pe traseul: B-dul Nicolae Bălcescu –  B-dul Unirii – Catedrala „Sf. Sava” – Catedrala Arhiepiscopiei. Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor încă din momentul concepției.

Astfel de semnale s-au tras după 1990 din ce în ce mai insistent, pentru că s-a dorit creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

„Fiecare copil e un dar către lume, pe care suntem chemați să îl ocrotim, sprijinind mama care îl poartă!”, este unul dintre mesajele pe care le transmit organizatorii. Un marș pentru viață a fost organizat pentru prima dată acum 50 de ani în SUA. Apoi, de-a lungul timpului, au avut loc asemenea marșuri în majoritatea statelor din Europa și din America.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker