vineri, 16 aprilie 2021

Marina Nițoiu: ,,După trei ani de distanță, ne iubim mai mult acum, ca la început”

În familia Nițoiu, distanța apropie mai mult ca oricând; cel puțin asta declară la unison Daniel și Marina, după reîntoarcerea definitivă în țară a buzoiencei, după trei ani petrecuți în Viena, la un job în radio. Marina s-a reîntors înaintea Sărbătorilor de Iarnă și de atunci reînvață ce înseamnă conviețuirea în doi: ,,Am început din nou să gătesc, să fac curățenie, să calc; uitasem puțin de atribuțiunile astea de gospodină în familie, de pregătiri pentru doi”, a spus buzoianca într-un interviu în care a apărut alături de soțul ei.

Marina recunoaște că avea intenția să pună stop emisiunilor de la radioul vienez cu câteva luni înainte de revenirea în România, inclusiv datorită rugăminților repetate ale lui Daniel. Mai mult, intervenise puțin și gelozia, dar nu pe altă femeie, ci pe un prieten ,,special” pe care Daniel și-l confecționase dintr-un ciorap, de dragul vremurilor în care făcea teatru de păpuși. ,,Recunosc că am fost și puțin geloasă. Pe Ciorăpel, un fel de păpușă, pe care Daniel o lua peste tot, cu care vorbea mereu, de dorul spectacolelor de teatru de păpuși”, a mai completat Marina.

Întoarsă în țară, frumoasa brunetă a și fost contactată de producătorii postului Prima TV, care i-au găsit locul potrivit, ca prezentatoare la rubrica Meteo. ,,Acum vorbim aceea­și limbă acasă, întrucât amândoi ne ocupăm de do­cumentarea vremii, eu la Prima TV, Daniel la PRO TV, am intrat în concurență”, glumește Marina.

Cât despre modul în care a fost afectată relația celor doi cât timp Marina a lucrat la radioul din Viena, ea se declară mai sigură ca niciodată: ,,Ne iubim mai mult decât acum trei ani, distanța nu ne-a afectat relația”. Iar planurile de viitor, în afară de joburile de la Meteo, includ o afacere pentru buzoiancă și, poate, în timp, un teatru de păpuși pentru Daniel. ,,Aș vrea să o încurajez pe Marina să își deschidă o afacere, este foarte pricepută în zona asta, iar eu aș vrea să fac un teatru de păpuși și, bineînțeles, să fim sănătoși!”, a completat și Daniel Nițoiu.

loading...