Actualitate

„MARII ABSENȚI”, prezenți la Festivalul „Top T”

În această seară, începând cu ora 19.00 – accesul publicului în sală va fi la ora 18.30 -, la Casa Tineretului Buzău (str. Mesteacănului, nr. 1), se desfășoară prima parte a festivalului Top T, cel mai vechi festival de muzică rock din România, cu 33 de ediții, începutul ei fiind în anul 1983.

Anul acesta Top T are un format original . Pe scenă vor urca formații renumite din peisajul rock românesc care din diverse motive nu au evoluat la „Top T” Buzău în cei 39 de ani de existență. Au fost selectate șase pe baza notorietății, disponibilității și impactului potențial asupra fenomenului rock. Cele șase formații vor evolua în două zile de festival sub deviza „MARII ABSENȚI” această ediție propunându-și încheierea unei etape de 40 de ani care a menținut festivalul în fruntea evenimentelor de gen din România și nu numai.

  • Prin urmare, vineri seară vor urca pe scenă  binecunoscutele trupe TAXi, SPITALUL DE URGENȚĂ și KEMPES.
  • Festivalul va continua sâmbătă seară, de la aceeași oră, când buzoienii se vor putea întâlni cu  trupele KRYPTON, PARTIZAN și PASĂREA ROCK.

Sufletul și organizatorul acestui festival, Tolea Postovei, reamintește buzoienilor că „de-a lungul timpului, festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști români de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume ajunse în fruntea muzicii rock din România. În același timp, <Top T> a oferit spațiu pentru formații din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia”.

Cei interesați pot obține bilete electronice AICI, iar în format fizic, la magazinul Smile Foto (Piața Dacia, bl. C1, parter, vizavi de Palatul Comunal).

Organizatori: ASOCIAȚIA HAIR REDIVIVUS și CENTRUL CULTURAL „ALEXANDRU MARGHILOMAN”, cu sprijinul PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU și al CONSILIULUI JUDEȚEAN BUZĂU
Sponsor principal: CONSTAM S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare