luni, 23 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu, replică pentru Klaus Iohannis: După „atât s-a putut”, noul epitaf al guvernării este „s-a făcut cât s-a putut face”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a reacționatdupă ce șeful sta­tu­lui a spus că, în privința pandemiei, s-a făcut „cât s-a putut face”, și afirmă că, deși sunt peste 5.000 de infectări pe zi, Klaus Iohannis este în campanie.

Marcel Ciolacu scris pe Facebook, că după „atât s-a putut”, noul epitaf al guvernării din pandemie este „s-a făcut cât s-a putut face”: „După <atât s-a putut>, noul epitaf al guvernării Iohannis-Orban care arată strategia <pas cu pas> din pandemie este <s-a făcut cât s-a putut face>! Nu! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele PSD spune că este revoltător că s-a ajuns la peste 5.000 de noi infectări pe zi, „iar Iohannis continuă să stea în campanie”: „Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie preșe­din­tele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea ale­gerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător!”, a mai scris Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

loading...
error: Content is protected !!