Monden

Mama și sora lui Cabral, campioane la kickbox

Cabral Ibacka, unul din cei mai iubiți prezentatori TV din țară, a făcut o serie de dezvăluiri despre mama și sora lui. Realizatorul TV a cochetat cu sportul în tinerețe, lucru cunoscut de fanii săi. Foarte puțini știu însă că și mama și sora lui, buzoience sută la sută, au făcut sport de performanță.

Cabral a deschis „cutia cu amintiri” în fața reporterilor de la playsport.ro și i-a uimit pe toți cu dezvăluirile făcute. Îndrăgitul prezentator buzoian provine dintr-o familie de sportivi. El a fost vicecampion european la kickboxing și printre primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo (disciplină care îmbină mișcări din taekwondo cu rutine din aerobic). Mama sa, buzoianca Argentina Boldea a fost și ea vicecampion mondial și european de kickbox full contact.

Eu am început la 6 ani, în ’83. Atunci n-aveai voie să faci arte marțiale și toate sălile erau mascate sub judo, gimnastică ritmică etc. Așa că ne antrenam acasă, într-un apartament de două camere din Berceni. Veneau mulți la antrenament la tata, ne antrenam ca ăia mari. Au devenit campioni mondiali și europeni! Eram săraci lipiți… Aveam două mănuși rupte în toată sala, un sac de box obosit și un manechin de lemn făcut dintr-un trunchi, plus un spalier”, a punctat el.

În ceea ce o privește pe sora lui Cabral, Artemis Boldea, aceasta a fost și ea campioană. Buzoianca deține șase titluri de campioană națională. Apoi ea a devenit arbitru, fiind cooptată inclusiv la Mondiale. „Kickbox e un box în care dai și cu piciorul, spus din topor”, a mai spus îndrăgitul prezentator, când a fost întrebat despre sora sa.

Soția realizatorului TV, Andreea Ibacka, a spus într-un interviu mai vechi că pe Cabral îl cheamă și Nicolae, iar de multe ori ea îl strigă „domnu’ Nicu”. „Soțului meu îi zic <domnu’ Nicu> că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Am avut noroc, metabolismul a fost prietenos, nu m-am îngrășat în sarcină, dar asta a fost secundar. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi îi zic <Iubirică>, când nu suntem OK îi spun Cabral”, a relatat Andreea Ibacka, în timp ce se afla în platoul emisiunii „La Măruță”.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker