Actualitate

VIDEO / Mamă și fiică, vizate de percheziții într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii Secției de poliție rurală Râmnicelu, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, efectuează 2 percheziții domiciliare în municipiul Buzău și în comuna Balta Alba, într-un dosar penal de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015- 2021, un bărbat și două femei, mamă și fiică, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din Balta Albă și Râmnicelu, ar fi determinat și înlesnit  practicarea prostituției pentru 4 tinere, pe teritoriul Germaniei și în România, obținând foloase materiale. Tinerele sunt din județele Buzău și Brăila și au între 18 și 25 de ani. Femeia de 40 de ani ar fi practicat prostituția în tinerețe, iar acum și-ar fi cooptat în afacere și fiica care, mai departe și-ar fi convins prietenele să practice cea mai veche meserie din lume.

Perchezițiile se desfășoară la locații folosite de cele două femei, în baza mandatelor emise de Judecătoria Râmnicu Sărat. Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul Poliției.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!