sâmbătă, 06 iunie 2020

Mai multe cazinouri din BUZĂU s-au ÎNCHIS! Ce fac buzoienii? 500 de rotiri gratis dacă treci în ONLINE!

Noile măsuri impuse de autorități afectează, în mod direct, cazinourile și casele de pariuri. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că evenimentele culturale, științifice, sportive, de divertisment sau de jocuri de noroc, precum și spațiile care organizează aceste lucruri, se vor ÎNCHIDE pe întreaga perioadă a situației de urgență. 

În acest caz, aproximativ 30.000 de case de pariuri, cazinouri și săli de jocuri nu vor mai funcționa, ceea ce îi pune în dificultate pe buzoienii care frecventau agențiile stradale.

În acest articol vei afla care sunt cazinourile din Buzău care și-au întrerupt activitatea și ce soluții există pentru a continua să te distrezi!

 

 • Cazinourile buzoiene care s-au închis

 

Fie că frecventai un anumit cazinou sau nu aveai unul preferat, este bine să verifici această listă, pentru a fi la curent cu situația:

MaxBet Buzău 1 – Bd. Unirii, 8H

Las Vegas Games – Calea Eroilor, bl. B6

Las Vegas Games – str. Ion Băieșu, nr. 3

Bonus Buzău – str. Al. Marghiloman, nr. 2

Zodiac Sală Jocuri – bd. 1 Decembrie 1918, nr.1

Elite Slots Buzău – Calea Eroilor, nr.10

Eldorado – Calea Eroilor, nr. 11

 

 • Ce poți face în această situație?

 

Situația de urgență are efect negativ asupra cazinourilor și a caselor de pariuri, dar românii nu sunt singurii care suferă de pe urma acestui lucru. În nenumărate țări – chiar și celebrele cazinouri din Las Vegas – au fost aplicate aceleași măsuri, pentru a reduce nivelul de risc.

Cazinourile online îți sprijină activitatea și îți pot oferi chiar și bonusuri. Aceste site-uri sunt accesate de nenumărați clienți și reprezintă o metodă de a te distra în continuare, din intimitatea casei tale. Chiar dacă nu ai mai încercat până acum, situația actuală din țară îți oferă un motiv bun pentru a începe ACUM! Vei descoperi noi metode de divertisment, dar și avantaje de care poți beneficia foarte ușor.

 

 • De ce să te joci online?

 

Există o serie de motive pe baza cărora poți decide să folosești cazinourile online. Fie că ești pasionat de blackjack, poker, sau ruletă, vei găsi aceste variante și în mediul virtual. Însă, dacă dorești să încerci ceva nou, poți juca chiar și jocuri de păcănele cu fructe pe Cazinoz.ro, online și sigur!

Care sunt avantajele concrete ale cazinourilor virtuale?

 • Poți juca gratis sau pe bani reali
 • Ai posibilitate de a intra în posesia unor bonusuri de bun-venit, dar și alte bonusuri ulterioare – Poți obține până la 500 de rotiri gratis!
 • Îți poți face un cont în aproximativ 1-2 minute
 • Ai o varietate mai mare de jocuri posibile
 • Ai softuri și metode de plată sigure și verificate
 • Îți trebuie doar un dispozitiv care se poate conecta la internet (telefon, tabletă, laptop, etc.)
 • Nu trebuie să ieși din casă pentru a te juca
 • Poți accesa site-ul când dorești tu, la orice oră

Așadar, situația actuală a cazinourilor fizice te pune în condiția de a căuta alternative, pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi. Ține cont de faptul că, per total, sunt multe avantaje de care poți beneficia dacă decizi să te documentezi și să încerci oferta cazinourilor online. Chiar dacă este un lucru nou pentru tine, nu trebuie să te temi: încearcă și vei vedea beneficiile! 

Nu uita să te distrezi în continuare și să te simți bine, având, în același timp, șansa de a obține noi venituri!

Sursa foto – ShutterStock.com

loading...
error: Content is protected !!