Monden

Mădălina Urloiu a născut

Buzoianca Mădălina Urloiu și soțul ei, Frank L. Stile, au devenit, pe 25 aprilie, părinți. Vestea a fost oferită pe rețelele sociale chiar de către fosta asistentă a lui Mihai Morar, dar și de soțul ei. Cei doi au publicat primele imagini cu fiica lor și au dezvăluit și ce nume va purta aceasta: Maria.

Imediat după ce a primit vestea cea bună, că Maria este perfect sănătoasă, Frank L. Stile i-a mulțumit soției lui, spunând că i-a oferit „cel mai frumos cadou”: „Suntem mândri să anunțăm sosirea celui mai nou membru al echipei noastre. Fetița Maria Stile (…) / Atât de recunoscător. Mulțumesc soției mele frumoase și puternice care (…) mi-a oferit acum cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cineva!”, a scris soțul buzoiencei pe Instagram.

Pe lângă faptul că le-au împărtășit fanilor din mediul online primele imagini cu micuța – într-una dintre ele fericitul tătic ținându-și fetița la piept -, cei doi au dezvăluit și ce nume au ales pentru ea. În același timp, soțul vedetei, care este de meserie medic estetician, i-a făcut o declarație superbă de dragoste Mădălinei Urloiu, descriind-o ca fiind puternică și frumoasă.

Reamintim că Mădălina Urloiu și Frank Stile s-au căsătorit în secret în 2018. Apoi, Mădălina și-a modificat numele de familie pe rețelele de socializare, în Stile, și a postat și mai multe poze cu verigheta pe care o poartă pe deget. Cât despre luna de miere, cei doi au ales să se bucure unul de celălalt în celebrul Hawaii, vacanță pentru care medicul estetician american a scos mii de dolari din buzunare.

Originară din Buzău, Mădălina a ajuns și pe celebra copertă Playboy. În trecut, ea a fost asistentă în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”, prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Ulterior, focoasa buzoiancă a prins cursa către titlul de playmate a lunii în revista Playboy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!