Sport

Luați-le toate punctele! Metalul și Rm. Sărat, obligate la victorie

Cea de-a doua parte a campionatului începe cu deplasări relativ lejere pentru cele două echipe buzoiene din Liga a 3-a. Și Metalul, și CSM Rm. Sărat sunt favorite la victorie pe tere­nurile a două dintre cele mai slabe echipe din serie, astfel că scenariul pentru prima rundă din retur presupune punctaj maxim.

DINAMO BACĂU – METALUL BUZĂU, sâmbătă, ora 15.00

După victoria de la Făurei, de săptămâna trecută, din ultima etapă a turului, Metalul merge pentru alte trei puncte la Siretu, acolo unde se va juca, sâmbătă după-amiază, partida cu Dinamo Bacău. Adversara n-ar trebui să pună mari probleme echipei buzoiene, pe a cărei bancă vor reveni principalul Vali Stan și unul dintre secunzi, Patrick Benga, ambii infectați cu Covid-19 și absenți în ultimele două săptămâni. Un motiv în plus pentru ca cei care vor intra pe teren să tragă tare pentru cele trei puncte, victoria fiind obligatorie pentru Metalul să se mențină în apropierea zonei de play-off, distanța fiind acum de numai două puncte. Căpitanul Costi Ispir va lipsi sâmbătă, după accidentarea suferită runda trecută, la Făurei.

CS FĂUREI – CSM RM. SĂRAT, sâmbătă, ora 15.00

Și CSM Rm. Sărat are nevoie de victorie după eșecurile la rând cu CSM Focșani și Oțelul Galați, astfel că partida de pe terenul penultimei clasate, CS Făurei, pică numai bine în contextul actual. Râmnicenii s-au îndepărtat serios de play-off, șapte puncte în momentul de față, o țintă oricum îndrăzneață anun­țată de antrenorul Marius Vișan, dată fiind și concurența puternică pentru unul din primele patru locuri.

Liga a 3-a, Seria a 2-a – Etapa a 10-a

 • Dinamo Bacău – ­Me­talul Buzău
 • CS Făurei – CSM Rm. Sărat
 • Oțelul Galați – ­Spor­ting Liești
 • CSM Focșani – Sportul Chiscani
 • Viitorul Ianca – Aero­star Bacău

Clasament

 1. OȚELUL 21 p.
 2. CSM Focșani 20 p.
 3. Liești 19 p.
 4. Aerostar 18 p.
 5. Metalul 16 p.
 6. Ianca 12 p.
 7. CSM Rm. Sărat 11 p.
 8. Dinamo Bacău 6 p.
 9. Făurei 4 p.
 10. Chiscani 0 p.

Articole similare