Sport

LPS câștigă prima ediție a Cupei SCM Gloria la handbal

Noile reglementări, conform cărora cluburile finanțate de la bugetul de stat sunt obligate să investească un anumit procent în sectorul juvenil, se fac deja simțite. Tot mai multe proiecte și competiții pentru copii se nasc, unele dintre ele repurtând oarecare succes.

Cupa SCM Gloria Buzău Handbal Fete – Ediția I a stârnit entuziasm în rândul sportivilor din județul Buzău. Evenimentul, organizat de Secția „Sportul pentru Toți” a SCM Gloria Buzău, a reunit școlile din zonă pentru a se întrece în jocul de handbal.

Rezultatele au fost decente, cu trei școli ocupând locurile de top. Liceul cu Program Sportiv Buzău a câștigat primul loc, urmat de Școala Gimnazială Glodeanu Sărat pe locul al doilea, și de Liceul Tehnologic „Sf. Mc. Sava” Berca pe locul al treilea. O mențiune specială a fost acordată Școlii Gimnaziale „N.I. Jilinschi” Vernești pentru o comportare notabilă.

Organizatorii s-au declarat încântați de participarea pozitivă a tinerilor și de talentul lor în handbal. Se dorește dezvoltarea mișcării sportive, în rândul tinerilor și, poate la fel de important, crearea de oportunități pentru copiii care au calități dar nu-și permit să practice o disciplină sportivă.

Articole similare