miercuri, 27 mai 2020

Lotul Gloriei prinde contur: transfer surpriză în Crâng

Aflată de la începutul săptămânii într-un stagiu de pregătire montan la Poiana Brașov, Gloria a reușit să mai mute o dată spectaculos pe piața transferurilor.

Anunțat în premieră de liga2.ro, clubul din Crâng a ajuns la un acord cu mijlocașul ofensiv slovac Branislav L’upták (28 de ani), care a evoluat ultima dată în țara natală, la Zlate Moravce, și care a semnat un contract valabil pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul.

În cariera sa, L’upták a evoluat pentru mai multe echipe din prima ligă a Slovaciei, ca Dukla Banská Bystrica, DAC Dunajská Streda, Ružomberok și ViOn Zlaté Moravce.

Față de lotul cu care a terminat sezonul trecut, Gloria propune pentru viitorul campionat foarte multe noutăți: Relu Stoian (Sepsi Sf. Gheorghe), Marius Ioniță (Energiticianul), Valentin Munteanu (Dună­rea Călă­rași), Valentin Alexandru (Chindia Târgoviște), Dragoș Huiban (Sportul Sna­gov), Gabriel Nedelea și Cosmin Tucaliuc (Viitorul Constanța), Dragoș Balauru (Levadiakos), Alexandru Gîț (Sportul Snagov), Ciprian Perju (CS Afumați), Cristian Balgiu (Concordia Chiajna și Turris Turnu Măgurele), Adelin Pîrcă­labu (Pandurii Târgu Jiu), Daniel Vîlsan  (Academia Sport Team București) și Liviu Godin (Academia Sport Team București).

Toți aceștia vor putea fi urmăriți pentru prima dată în tricoul Gloriei în primele două meciuri amicale din această vară, cu echipa brașoveană de Liga a 3-a AFC Hărman și cu prim divizionara israeliană Hapoel Haifa, acest din urmă test fiind programat pe 17 iulie, la Buftea.

loading...
error: Content is protected !!