Monden

Locuința lui Ellie White, protejată de cristale și de pietre

Artista buzoiană a dezvăluit la Xtra Night Show că ea crede în energiile obiectelor de decor din casă

Ellie White locuiește, împreună cu iubitul și cu copiii lor, într-o casă de vis, pe care a prezentat-o la Xtra Night Show. Cântă-reața buzoiană susține că, în acest moment, este îm-plinită pe toate planurile, atât pe cel personal, cât și pe cel profesional, iar unul dintre secretele împlinirii ei constă în energia bună pe care o primește de acasă. Drept urmare, artista a decis să-și prezinte locuința în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Ellie și Doru au mărturisit că sunt foarte mulțumiți de felul în care arată în prezent locuința lor, în care se află mai multe cristale și pietre a căror prezență are o explicație. Vedeta a po-vestit că aceste obiecte de decor îi ajută foarte mult, ele având energii care îi relaxează și îi fac să treacă mai ușor peste anumite momente tensionate. ”Ne relaxează când suntem în-cărcați, nervoși, chiar ajută”, a spus Ellite White la Xtra Night.

Ellie și Doru ar vrea să facă nunta în acest an

Pe parcursul interviului, buzoianca a punctat că, după o relație de 14 ani de iubire, timp în care au devenit și părinții a doi copii, au planuri mari pentru acest an. Cei doi vor să se căsătorească, însă își doresc să aibă parte de un eveniment cu mulți invitați, fapt ce în acest moment nu e deloc posibil din cauza pandemiei de coronavirus. „Facem nuntă, doar că o să facem în Brașov și o facem în șapte locații, în fiecare locație 50 de persoane, și mergem de la una la alta. Îți spun că n-a gândit-o nimeni până acum. La botez la Mihăiță, pe la mijlocul botezului, făceam pemutări pe mese. Am avut trei mese în plus, adică aproximativ 30-40 de persoane. În mod normal avem familii destul de numeroase, din Ardeal și din Moldova, și foarte mulți prieteni. Cred că undeva în jur de 350 o să fim”, spunea partenerul lui Ellite White, Doru Tinca, într-o altă emisiune TV.

Articole similare