joi, 21 ianuarie 2021

Livingul – cum creezi un spațiu multifuncțional bine organizat

Livingul este o cameră importantă a casei fiind spaţiul în care te relaxezi şi în care te simţi bine alături de întreaga familie şi de prieteni.

Pentru foarte multe persoane livingul este şi spaţiul în care dau petreceri şi de aceea trebuie să fie un loc multifuncţional şi foarte bine organizat. Sunt mai multe elemente cu ajutorul cărora poţi crea spaţiul perfect în living.

Comode şi măsuţe TV

Alegând cele mai bune comode şi măsuţe TV vei reuşi cu siguranţă să obţii rezultatele de care ai nevoie pentru un living perfect. Comodele cu multe sertare, în care poţi să adaugi diverse obiecte sunt unele dintre cele mai căutate. Cu cât compartimentarea este mai bine făcută, cu atât vei reuşi să pui cât mai multe obiecte în interiorul unei comode. Poţi opta pentru rafturi deschise sau pentru rafturi închise, în funcţie de preferinţe.

Biblioteci

Bibliotecile sunt de asemenea spaţii de depozitare importante. Poţi opta pentru o bibliotecă clasică, pe care să o umpli cu cărţi, dar şi pentru biblioteci multifuncţionale, care să vină şi cu spaţii de depozitare. Acele biblioteci cu rafturi în partea de jos în care să depozitezi alte obiecte sunt foarte utile şi optimizează spaţiul foarte mult pentru că nu vei mai avea nevoie şi de alte dulapuri în încăpere. Fiind vorba de piese de mobilier mari, este mult mai simplu şi mai uşor să creezi un aspect unitar cu ajutorul unei biblioteci.

Canapele

Alege o canapea extensibilă pentru living şi vei face ca această cameră să poată găzdui invitaţi atunci când vine cineva în vizită la tine. În felul acesta este cu mult mai uşor să găzduieşti mai multe persoane şi să nu îţi faci griji cu privire la modul în care invitaţii tăi vor ajunge acasă după petrecere. De asemenea, poţi alege şi canapele care au spaţiu de depozitare dedesubt astfel încât să poţi pune anumite articole şi acolo. Pentru livingurile de dimensiuni mici, aceasta este cea mai bună decizie de luat.

Măsuţe de cafea şi tabureți cu spaţii de depozitare

Măsuţele de cafea şi tabureții care au spaţiu de depozitare sunt soluţii optime în special pentru livingurile de dimensiuni mici în care încerci să pui cât mai multe obiecte. Cu ajutorul acestor locuri care îţi pot găzdui obiectele îţi va fi mult mai uşor să obţii cele mai bune rezultate în materie de stil şi amenajări interioare.

Acestea sunt cele mai importante piese de mobilier pe care orice living ar trebui să le aibă pentru a fi un spaţiu multifuncţional.

Sursa de imagine:
3DPhoto / Shutterstock.com

loading...
error: Content is protected !!