miercuri, 20 ianuarie 2021

Cum gasesti o Casa de Pariuri Online sigura

Tinand cont de impactul pe care il pot avea asupra veniturilor tale, operatorii de pariuri online cu care lucrezi trebuie sa se bucure din partea ta de aceeasi incredere pe care o acorzi bancilor sau contabilului care se ocupa de finantele firmei. Licenta de functionare valabila, un nivel optim de protectie a datelor personale, posibilitatea de a comunica facil cu serviciul clienti, conditii transparente de colaborare – sunt doar o parte dintre criteriile care te ajuta sa gasesti pe Internet, o casa de pariuri online sigura.

Nu este sigura, daca nu este in legalitate

Plasarea de pariuri pe un site care nu are licenta pentru a desfasura o astfel de activitate in Romania, te poate costa intre 5000 si 10000RON. Din fericire, poti verifica foarte simplu fiecare operator care iti atrage atentia, indiferent daca vrei sa plasezi pariuri pe Winmasters, Superbet sau Unibet, ori platforme mai putin populare ,precum Gets Bet sau Magnum Bet. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi lista de operatori autorizati de pe site-ul Oficiului Nationale pentru Jocuri de Noroc.

Standarde de protectie a datelor personale

HTTPS este un protocol de comunicatie folosit in transferul datelor prin intermediul Internetului si are rolul de a proteja informatiile de accesul unor terte parti, prin criptare. In acelasi timp, protocul https este folosit pentru a identifica serverul catre care sunt transmise datele, prin binecunoscutul certificat digital.

Cele mai multe platforme web de pariuri online au integrat acest sistem de protectie a datelor si lucreaza cu parteneri autorizati si siguri, la capitolul transferuri financiare, dar nu strica sa te asiguri ca site-ul care te intereseaza intra in aceasta categorie verificand atat formatul linkului (trebuie sa fie https://, nu http://), cat si paginile care prezinta masurile de securitate si de confidentialitate a datelor.

Accesibilitatea serviciului clienti

Indiferent ca vorbim despre pariuri online, activitati e-commerce sau e-banking, oricand sunt implicati bani si interactiunea se realizeaza impersonal, de la distanta, conteaza enorm sa poti pune mana pe telefon pentru a primi un raspuns clar sau o asigurare verbala de la o persoana reala, care este abilitata sa iti rezolve problema.

Lucrurile nu stau diferit nici in domeniul pariurilor sportive, unde emailurile care nu primesc raspuns in primele 24 – 48 de ore, chat-urile nefunctionale sau supraaglomerate, numerele de telefon la care nu raspunde nimeni sau la care ti se recita din regulament ori ti se spune ca vei contactat la o data ulterioara, pot strica destul de mult experienta.

De unde poti afla mai multe informatii despre comunicarea cu operatorul? Prima impresie este destul de relevanta si o obtii cautand pagina de contact si cea de FAQ ori sectiunile cu tutoriale si reguli, care sa iti ofere mai multe detalii despre jocuri, plati, bonusuri etc.

O alta sursa o pot reprezenta forumurile de profil si recenziile pe care le gasesti online. Foloseste insa cu precautie informatiile secundare si asigura-te ca sunt de actualitate.

Nu in ultimul rand, poti testa chiar tu serviciile de asistenta, chiar inainte de a-ti deschide un cont pe site, adresand cateva intrebari simple.

Responsabilitatile si drepturile partilor

Relatia dintre tine si casa de pariuri este una de afaceri, reglementata prin  intermediul documentului care prezinta termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Bifarea casutei din dreptul textului care spune ca ai acceptat acesti termeni este echivalentul unei semnaturi pe un contract, deci parcurge cu atentie paragrafele, chiar daca sunt multe, pentru a sti exact ce drepturi ai.

Agentiile de pariuri online care se respecta iti ofera o cantitate destul de mare de informatie, structurata insa cat mai bine, pentru a fi usor de parcurs. Vei gasi, de obicei, pe aceste site-uri pagini separate cu:

  • regulile pe care trebuie sa le respecti cand pariezi
  • tipuri de pariuri sportive
  • conditii clare de accesare a bonusurilor si promotiilor
  • conditii de organizare pentru concursuri, turnee etc.
  • ce se considera abuz
  • ce modalitati de plata poti folosi si care sunt taxele si comisioanele etc.

Vechimea pe piata

Tinand cont de concurenta destul de acerba in domeniu, putem presupune ca cei care reusesc sa se mentina mai mult ani in top fac ceea ce trebuie si mai ales, invata din greseli.

Este asadar mult mai sigur sa optezi pentru o casa de pariuri online populara, cu un numar mare de utilizatori, o companie cu traditie si imagine buna in spate, decat pentru un site abia deschis, chiar daca ofera bonusuri incredibil de generoase.

O retea de agentii stradale

Desi nu este o regula de baza, poti de cele mai multe ori considera mai sigura o agentie de pariuri care are si retea stradala, pe principiul ca in cazul unor probleme, poti merge direct intr-una dintre locatii si discuta cu un salariat al firmei.

Pe de alta parte, modul in care arata aceste locatii si cum se comporta salariatii iti poate da cateva idei despre principiile si valorile companiei din spatele site-ului pe care vrei sa te inregistrezi.

Conditiile de accesare a bonusurilor

Cele mai multe bonusuri disponibile online par foarte atragatoare la prima vedere, in special pentru pariorii care abia incep sa inteleaga conditiile de rulaj si sa isi dea seama ce nivel de investitie trebuie sa faca pentru a obtine suma promovata.

Ironia face ca nu bonusurile care specifica o pagina intreaga de conditii, cu limite de cote, jocuri de cazinou specifice care participa la rulaj si alte detalii similare, sa fie problema. Cea mai mare grija trebuie sa o ai cu acele case de pariuri care ofera doar sumarul conditiilor in prezentarea bonusului, lasand la latitudinea ta consultarea regulamentului general de accesare a promotiilor, unde mai sunt detalii in plus.

Cu cat o agentie de pariuri prezinta mai clar si mai direct conditiile interactiunii cu utilizatorul, inclusiv tot ce tine de bonusuri si promotii, cu atat poti avea mai multa incredere ca va respecta propriile reguli.

Acelasi lucru este valabil si pentru documentele care mentioneaza in ce conditii poate operatorul sa iti inghete contul si ce comportament poate fi considerat abuziv din partea ta.

 

 

 

 

 

loading...
error: Content is protected !!