Sport

Limpeziş sau Gugeşti în Liga a 3-a?

Verdictul, azi, în şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal va anunţa astăzi, în şedinţa programată de la ora 14.00, verdictul la contestaţia depusă de campioana Vrancei, Victoria Gugeşti, împotriva celei a Buzăului, Voinţa Limpeziş, înaintea manşei retur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. Verdictul este aşteptat să vină după mai multe termene în care membrii Comisiei au audiat cele două părţi, dar au cerut şi documente separate din partea unor terţi, precum AJF Prahova şi AJF Ialomiţa.

Reamintim că, înaintea meciului retur, de la Gugeşti, campioana Vrancei a contestat dreptul de joc al nu mai puţin de cinci jucători de la campioana Buzăului – Stelu Costache, Alex Dorel Lemnaru, Alexandru Cristea, Cosmin Ştefan Tudor şi Ionuţ Vişan – care ar fi fost legitimaţi de Voinţa Limpeziş după încheierea perioadei de transferuri, mai exact special pentru meciul de baraj, în vederea creşterii şanselor echipei la promovare. Pe teren, Voinţa Limpeziş a obţinut promovarea în Liga a 3-a după ce a câştigat cu 5-2 manşa tur, disputată pe teren propriu şi a pierdut cu 0-1 returul care s-a jucat pe terenul vrâncenilor.

Au pus vrâncenii şampania la rece?

În media vrânceană şi pe reţelele de socializare există mult optimism în privinţa verdictului pe care îl va da astăzi Comisia de Disciplină. Se merge până într-acolo încât se arată ceva îngrijorare în privinţa timpului relativ scurt pe care campioana Vrancei l-ar avea la dispoziţie pentru pregătirea participării în Liga a 3-a! De exemplu, sportuldevrancea.ro scrie pe pagina oficială de Facebook că ziua aşteptată de 30 de ani de fotbalul gugeştean a sosit: „Ziua mult aşteptată a verdictului, miercuri, 27 iulie 2022! / Ziua aşteptată de 30 de ani de Victoria (Foresta) Gugeşti!

Verdictul la contestaţia depusă înaintea returului barajului de promovare în L3, de către Victoria Gugeşti, contra echipei adverse, Voinţa Limpeziş (BZ), a Comisiei de Disciplină a FRF, s-a hotărât să fie ca termen FINAL, miercuri, 27 iulie 2022, în şedinţa Comisiei care va avea loc la ora 14.00. Cum şansele echipei din Gugeşti sunt foarte mari, rămâne doar mobilizarea totală a conducerii şi staff-ului echipei Victoria Gugeşti şi a Primăriei şi Consiliului Local Gugeşti, de a rezolva în aproape trei săptămâni o listă destul de lungă de probleme, pentru a onora după 30 de ani revenirea fotbalului gugeştean de Vrancea în fotbalul de ligă din România.

Victorie Victoria Gugeşti… în Miercurea Mare…Hai Vrancea!”.

Articole similare