Economic

Lenjerii de pat perfecte pentru sezonul de iarnă

Pentru o viață sănătoasă ai nevoie de un somn odihnitor care este dat de o serie de factori,-ți combinați într-o manieră ideală pentru tine. Patul, salteaua, perna și lenjeria de pat sunt elementele care, împreună cu mediul creat de camera pentru dormit, îți oferă posibilitatea de a petrece un timp de odihnă de calitate, pentru a reface rezerva de energie și pentru a te relaxa. Cele mai bune lenjerii de pat permit pielii să respire, în așa fel încât corpul să își mențină temperatura optimă, printr-o modalitate adecvată de circulație a aerului.

Probabil că știi că există modele care sunt mai potrivite în funcție de sezonul în care le folosești, deoarece condițiile climatice diferite, specifice anotimpurilor din țara noastră, necesită soluții adaptate de la caz la caz. Dacă pe timpul verii obiectivul vizează răcorirea corpului, în sezonul rece dorești o lenjerie care să îți ofere senzația de căldură și moliciune. De aceea e util să deții mai multe lenjerii de pat nu numai pentru întreținerea facilă, dar și pentru că ai posibilitatea să le utilizezi după plăcere și necesitate.

Materialele cele mai potrivite pentru lenjeriile de pat utilizate în timpul iernii sunt cele realizate din fibre naturale ce dau senzația de pufos, cum ar fi bumbacul, din cele sintetice, cum ar fi poliesterul, de tip microfibră sau combinații ale acestora. O alegere potrivită pentru perioada răcoroasă ar fi o lenjerie de tip Cocolino, groasă, care îți dă senzația de căldură atunci când te culci în ea. Ai de ales între o varietate de modele la set, de diferite dimensiuni, culori, densități ale materialului sau tipuri de închidere ale cearșafului de pilotă și ale pernelor.

Pentru sezoanele friguroase optează pentru materiale mai groase, mai mult sau mai puțin pufoase, care sunt moi și confortabile, realizate din poliester sau amestec. Un alt avantaj al acestor lenjerii de pat este faptul că nu necesită călcare, dar sunt mai voluminoase, când vine vorba de spălarea în mașina de splălat, cu toate astea se usucă mult mai ușor și nu necesită efort suplimentar de întreținere.

Unele dintre cele mai îndrăgite și preferate din categoria lenjeriilor de pat sunt produsele realizate de fabrica Ralex, din localitatea Pucioasa. O firmă românească ce oferă clienților produse de cea mai bună calitate de mulți ani și care și-a diversificat oferta pe timp ce s-a dezvoltat. Pentru sezonul de iarnă 2021 producătorul îți pune la dispoziție o varietate de lenjerii Pucioasa cu specific de Crăciun, multe dintre ele la prețuri promoționale. Ai la alegere lenjerii Pucioasa pentru paturi de o persoană sau de două persoane, cu 4 piese, adică 1 cearșaf de pat, 1 cearșaf de pilotă și 2 fețe de pernă. Modelele sunt diverse, atractive și pot fi o opțiune perfectă și pentru un cadou.

Finetul gros poate fi o altă opțiune când vine vorba de lenjerii de pat pe care să le folosești pe timpul iernii. Este un material natural, realizat din bumbac, cu o textură ușor pufoasă, suplă dar rezistentă în același timp, ce oferă confort sporit și sunt ușor de întreținut , deoarece se spală normal, nu necesită balsam de rufe și nici călcare. Găsești lenjerii Pucioasa din finet la seturi de 4 sau 6 piese, în modele atractive ce își păstrează culorile pentru mult timp.

Tot pentru sezonul rece, dar nu numai, sunt potrivite și acele lenjerii de pat din DAMASC, un material realizat 100% din bumbac de cea mai bună calitate. Sunt lenjeriile care se utilizează în industria hotelieră de către cei care se respectă, datorită performanțelor ridicate, în special în ceea ce privește confortul și fiabilitatea. Textura acestui material este fină, moale, plăcută la atingere și ai posibilitatea de a opta pentru varianta hipoalergenică. Oferta de lenjerii Pucioasa din acest tip conține produse în culori uni, care sunt potrivite pentru tine dacă preferi un stil simplu în dormitor.

Orice variantă de lenjerie de pat ai alege, verifică înainte de cumpărare dimensiunile și specificațiile materialului, în așa fel încât să faci cea mai bună alegere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare