Actualitate

La 74 de ani, iute ca vântul pe E85. Cum a rămas o bătrânică din Gorj fără permis la Buzău

O femeie de 74 de ani, din Gorj, a reușit recordul de viteză, miercuri, pe DN2E85, în județul Buzău. Mercedesul la volanul căruia se afla bătrânica a fost surprinsă de radar cu 162 km/h în afara localității Podgoria. Femeia a fost lăsată fără permis de conducere și va plăti și o amendă pe măsură.

Poliţiştii au acționat miercuri pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, aparatele radar amplasate înregistrând 28 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 15 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Alte 2 permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea de prioritate şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (19), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (8), dar şi 33 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 50.000 de lei.

Articole similare