Monden

La 50 de ani, Andrei Duban a primit cadoul pe care-l aștepta de-o viață

Andrei Duban a aniversat jumătate de secol de viață la sfârșitul lunii trecute, celebrul actor împlinind 50 de ani. Cu ocazia aniversării „rotunde”, el a dezvăluit la ce cadou a visat o viață întreagă și cum a reușit să i-l ofere frumoasa lui soție, buzoianca Grațiela Duban. Îndrăgitul actor a punctat că marele eveniment a fost marcat așa cum se cuvine, pentru că soția lui a avut grijă ca artistul să aibă parte de o zi de naștere memorabilă.

Potrivit spynews.ro, într-o emisiune TV, Andrei Duban a dezvăluit că a marcat împlinirea a 50 de ani doar în familie. Actorul a vrut să aibă parte de o activitate tată-fiu și și-a pus în practică planul. Soția lui i-a dăruit un fiu pe nume Armin, care are acum vârsta de 10 ani, iar cei doi au petrecut timp de calitate împreună, cu ocazia aniversării artistului. Totodată, Duban a vorbit și despre cadourile primite de ziua lui, iar cel pe care i l-a făcut soția lui a fost de departe cel mai special. Este vorba despre o mașină, a cărei marcă nu a dezvăluit-o, dar despre care a menționat că este cea pe care și-a „dorit-o o viață”. „Mi-am dorit să conduc o astfel de mașină. N-am să îi spun marca, pentru că nu e frumos să te lauzi. Poate mulți de acasă nu-și permit nici măcar o bicicletă și atunci ar fi urât că eu să mă laud. Dar este ceea ce mi-am dorit o viață”, a dezvăluit Andrei Duban pentru aceeași sursă.

Cu toate acestea, fanii lui știu că el are ochiul format doar pentru mașini de lux și că adoră să conducă un bolid ce i-ar face pe colegii de trafic invidioși.

Alături de actor în ziua în care s-a sărbătorit a fost și tatăl acestuia, care a fost prezent inclusiv în emisiunea menționată mai sus. Cei care îl iubesc au rămas uimiți de apariția lui. De asemenea, majoritatea s-au emoționat în momentul în care cei doi s-au îmbrățișat și au început să își povestească amintirile împreună.

În prezent, Andrei Duban trece printr-o perioadă de acomodare, din cauza operației de micșorare de stomac prin care a trecut în 2021. Din fericire, efectele au fost cele dorite, actorul slăbind în jur de 26 de kilograme. Imediat după această intervenție, actorul a mărturisit care a fost prima schimbare esențială. Este vorba despre faptul că nu mai sforăie, iar soția sa este foarte fericită de acest lucru. Andrei Duban a mărturistit că și-a schimbat total și garderoba de când s-au schimbat proporțiile. „Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforăit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult. Cunoscătorii știu exact la ce mă refer! De asemenea, nu mai gătește la fel de mult ca pe vremuri. Porțiile la noi au scăzut! În altă ordine de idei, în anul care s-a scurs de la operație, mi-am schimbat și garderoba. Nu, nu în totalitate, că nu sunt decât un biet actor, nu ditamai fotbalistul, dar o mare parte din ea! Mă împac deja foarte bine cu noua mea siluetă și de aici puterea de a vă spune tuturor că nu regret decizia luată acum mai bine de un an!”, spunea atunci Andrei Duban.

Articole similare