Monden

Kids Summer Camp, înscrieri pentru a doua ediție a taberelor de antreprenoriat

Grație solicitărilor de anul trecut, care au depășit numărul programat al copiilor, organizatorii primei tabere de zi pentru antreprenoriat „Kids Summer Camp” anunță faptul că și vara aceasta îi așteaptă pe cei mici la distracție în taberele pline de aventură, ce vor avea două tematici.

Cu toții știm cât de importantă este conexiunea copiilor cu natura, așa că și anul acesta organzatorii primei tabere de antreprenoriat s-a gândit că un cadru potrivit pentru sediul principal al evenimentului este cu siguranță undeva aproape de pădure, aer curat și proaspăt, mai exact în comuna Tisău. Prin urmare, organzatorii au anunțat primele înscrieri pentru cea de-a doua ediție a taberei „I am a Leader!”. Pe perioada a celor cinci zile de tabără, copiii vor avea ocazia de a experimenta, alături de ceilalți, jocuri și activități de dezvoltare personală, întreceri sportive, ateliere de creație și multe alte surprize. În cadrul acestei săptămâni, activitățile desfășurate se vor axa pe dezvoltarea abilităților esențiale ale unui lider: comunicare, spirit de echipă, încredere în sine, gândire critică, capacitate de adaptare  etc.

Tabăra se va desfășura timp de 5 zile, la Tisău. Programul taberei începe la ora 8.30 și se va încheia la ora 17.30. În fiecare zi, copiii vor fi preluați de coordonatori și vor merge împreună cu microbuzul taberei acolo unde se vor realiza toate activitățile. Seara, la finalul zilei, copiii vor reveni în oraș împreună cu coordonatorii și vor fi preluați de către părinți la ora 17.30. Facilități: masa de prânz, gustări, transport zilnic cu microbuzul spre locația taberei și înapoi în oraș, toate materialele necesare desfășurării activităților, jocurilor, competițiilor sportive, tir cu arcul, piscină, petrecere finală etc, toate la un preț de 970 de lei.

Vezi AICI formularul de înscriere

Cea de-a doua tabără, „Noi antreprenori în oraș!”, se va desfășura între 17 și 21 iulie, este tot o tabără de zi, adică fără cazare, și așteaptă copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani. Pe perioada celor cinci zile se va explora interesanta lume a banilor, se vor identifica principalele categorii de cheltuieli ale unei familii, se va învăța să se gestioneze un buget în funcție de cheltuielile lunare, de nevoile și dorințele pe care le au, se va discuta despre valoarea obiectelor în diferite contexte și se vor face primii pași către antreprenoriat. Bineînțeles că jocurile distractive în echipă nu vor lipsi! Pe parcursul taberei, copiii vor învăța să lucreze în echipă, să comunice, să relaționeze în cadrul diverselor jocuri și activități captivante. Tabăra se va desfășura timp de cinci zile, tot la Tisău și tot cu desfășurătorul prezentat mai sus.

Vezi AICI formularul de înscriere

 

Articole similare