joi, 04 martie 2021

Jucătorii Stelei: ,,Metalul Buzău a fost cel mai puternic adversar!”

• Veteranul militarilor, Liviu Băjenaru, cuvinte de laudă la adresa echipei buzoiene la Steaua TV

Steaua București n-a uitat-o încă pe Metalul! Echipa buzoiană a fost singura care a fost aproape să le producă ,,militarilor” prima și singura, de altfel, înfrângere din campionat, în meciul disputat pe terenul sintetic din Crâng, în ultima etapă a turului din seria a 4-a a Ligii a 3-a. Partida s-a închieiat la egalitate, 2-2, cu Steaua reușind să egaleze prin Răsdan la ultima fază a jocului! Dacă imediat după joc oficialii Stelei, în frunte cu Gabriel Boștină, Iulian Miu și antrenorul Daniel Oprița, i-au felicitat pe buzoieni pentru prestația lor, ecourile au continuat și în rândul jucătorilor. Invitat la Steaua TV, veteranul mijlocaș al roș-albaștrilor, Liviu Băjenaru (37 de ani), a recunoscut că Metalul a fost cel mai tare adversar cu care echipa sa s-a duelat pe parcursul turului. „Cel mai puternic adversar cu care am jucat în tur a fost Metalul Buzău! Ca joc și nu numai, cele mai multe ­pro­bleme Metalul Buzău ni le-a pus! Și am jucat și cu Progresul Spartac, și cu FCSB 2!”, a spus Băjenaru, invitat într-o emisiune a postului TV online al clubului Armatei.

Ce meci ar fi la retur, în Ghencea!

CSA Steaua București este lidera seriei după 10 etape (tur + o etapă din retur), cu două puncte avans față de marea rivală, FCSB 2. Formația patronată de George Becali a și anunțat, de altfel, că va face tot posibilul să împiedice echipa Armatei să promoveze în Liga a 2-a. Un parcurs firesc până la finalul sezonului regulat al celor două și o eventuală victorie a FCSB 2 în meciul direct, ar transforma partida Stelei cu Metalul într-una deosebit de interesantă, cu implicații majore la șefia seriei, pe noul stadion din Ghencea!

Buget uriaș pentru Steaua!

Steaua se bucură de un buget imens pentru fotbalul din Liga a 3-a. Potrivit telekomsport.ro, cu obiectiv clar promovarea, ,,roș-albaștrii” și-au stabilit un buget pentru sezonul 2020-2021 de 4.542.034 lei, adică aproximativ 932.000 de euro! CSA Steaua a cheltuit 800.000 de euro în cei doi ani de la înființare până a reușit să atingă primul obiectiv stabilit de conducerea clubului, promovarea în a treia ligă.

loading...
error: Content is protected !!