sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Jocurile de Bingo și loterie se mută online, dar distracția nu încetează

Românii sunt mari consumatori de jocuri de noroc. Numai așa se explică cele aproximativ 15.000 de unități fizice în care se poate paria pe sport, păcănele, ruletă, bingo, loterie și așa mai departe. Anul 2020 a fost unul în care distracția s-a mutat online, din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a combate pandemia.

Jocurile de bingo au fost însă cele mai populare la începuturile României post-decembriste. Totul a început cu Robingo, moderat de Horia Brenciu, iar apoi celebrul Teleeurobingo Show, moderat de faimosul cuplu Romică Țociu și Cornel Palade, a consacrat acest joc în țara noastră. Ulterior, a apărut un alt mare jucător în industrie: Super Bingo Metropolis. Pe lângă aceste jocuri cu renume, existau peste 100 de săli de Bingo în țară, în anii 1990.

Pandemia a declanșat însă interesul românilor față de bingo online, spun specialiștii de la Slotv, care au remarcat creșterea spectaculoasă pe care a avut-o Kindred Group la bursă (de la 58.5 dolari la 80.46 dolari într-un interval de 12 luni), fiind singura companie care deține, în prezent, licență ONJN pentru organizarea jocurilor de bingo online.

Românilor le place jocul de bingo pentru că există camere cu mize variate, șansele de reușită sunt favorabile în comparație cu cele de la loterie, iar întreg procesul de concurs online este simplu și se desfășoară în mod automat, fără să fie nevoie de intervenția utilizatorilor. În plus, la cazinourile online care organizează astfel de jocuri pot fi întâlnite programe de loialitate, turnee și alte bonusuri atractive pentru pasionați.

Loteria România a fost înființată în anul 1906 de către regele Carol I, iar cel mai mare premiu acordat vreodată a fost câștigul la Loto 6/49 din 14 iulie 2013, atunci când un norocos a pus mâna pe 11 milioane de euro. Până la startul pandemiei, aceasta a fost întotdeauna cea mai populară formă de joc de noroc din țara noastră, însă de când agențiile au fost închise, distracția s-a mutat online.

În prezent, Loteria Română și Autoritate pentru Digitalizarea României au demarat procesul de comercializare al jocurilor loteristice online, dar o bună parte dintre amatorii de loto s-au orientat către pariurile pe loterie. Casele de pariuri online le oferă utilizatorilor posibilitatea de a paria pe rezultatele loteriilor din zeci de țări, oferind cote pentru alegerea unui număr sau a unei combinații mai complexe, în funcție de specificul jocului.

În prezent, cele mai populare loterii pe care pariază românii sunt cele din Grecia și Polonia, informează https://slotv.com/ro/lotteries. Extragerile de la Keno-ul Grecesc (20/80) au loc odată la 5 minute, în timp ce extragerile la Polonia Multi (20/80) au loc de două ori pe zi, de la ora 15, respectiv 22:40. Pe lângă acestea, Spania Bono (6/49), Italia Win For Life (10/20) și Euro Millions (5/50) reprezintă alte alegeri populare în rândul pasionaților de loterie din țara noastră.

Interesant este că la pariurile pe loterie se joacă altfel de variante față de cele oficiale, ceea ce oferă o doză mai mare de flexibilitate și șanse net superioare de câștig. Cotele și condițiile diferă însă de la o agenție la alta, așa că jucătorii trebuie să compare ofertele din piață pentru a găsi operatorul potrivit în funcție de preferințele personale și de stilul de joc adoptat.

 

loading...
error: Content is protected !!