Actualitate

Jandarmii, ajutoarele lui Moș Nicolae pentru doi copii cu deficiențe de vedere

În data de 5 decembrie, jandarmii din cadrului Postului Sărata Monteoru au  desfășurat o misiune specială în satul Nenciulești, comuna Merei, care a avut darul să lumineze ziua și să aducă un zâmbet cald pe chipurile a doi copii și mamei lor.

„Impresionaţi de drama acestei familii monoparentale, toți membrii având și deficiențe de vedere, colegii noștri s-au organizat și au cumpărat alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării, dar şi aparatură de uz casnic de care mama avea mare nevoie, toate fiindu-le oferite ieri, în prag de Moș Nicolae. Bucuria a fost dublă, întrucât astăzi, Cătălin, cel mai mare dintre frați, își serbează ziua de naștere, împlinind 14 ani”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău.

Cei doi frați de 14, respectiv de 13 ani, nu se lasă doborâți de necazurile vieții și urmează cursurile școlii gimnaziale din cadrul Liceul Special Pentru Deficienți de Vedere Buzău. Puterea și curajul de a merge mai departe sunt calități dobândite de la mamă, care reușește să-i crească într-un mediu curat și ocrotitor, spun oamenii legii.

Articole similare