Sport

Iustin Mihai, turneu de verificare cu lotul de gimnastică juniori

Centrul Naţional Olimpic de pregătire pentru juniori, la gimnastică, cantonat la Reşiţa, va efectua un turneu de pregătire şi verificare la Lugoj, în perioada 16-20 mai, la Sala Sporturilor „I.K. Ghermănescu”. Din lotul care va efectua acest program face parte şi buzoianul Iustin Mihai, de la Clubul Sportiv Şcolar, component de bază al lotului naţional de gimnastică juniori.

„Avem programate două antrenamente zilnic, începând de luni, 16 mai. La finalul stagiului de pregătire, vineri, 20 mai, va avea loc concursul de verificare, prezentat de cei mai buni juniori ai României. Scopul acestui turneu este consolidarea, testarea şi verificarea nivelului de pregătire al lotului naţional înaintea Festivalului Olimpic al Tineretului European, programat între 24-29 iulie în Slovacia şi a Campionatului European, din 14-29 august”, a declarat profe-sorul Adrian Meleancă, antrenorul coordonator al lotului naţional de gimnastică juniori.

Luna trecută, Iustin Mihai a participat la Campionatul Național de Gimnastică artistică masculină, care s-a desfăşurat la Buzău şi unde a cucerit 6 medalii de aur – la individual compus, sol, sărituri, inele şi bară – şi la concursul internaţional „Berlin Junior Cup”, la categoria Age 2 (15 – 16 ani), unde a obţinut medalia de bronz la sărituri.

Articole similare