Monden

Irina și Răzvan Fodor au plecat în vacanță în formulă completă

Fericire mare în familia Fodor reunită, fericire care a meritat sărbătorită, clar, printr-o vacanță reușită! Buzoianca a făcut degrabă bagajele soțului și ale fetiței, a trântit câteva haine și din șifonierul ei și au pornit la drum către un concediu binemeritat!

Irina Fodor s-a întors de curând de la filmările pentru Asia Express și acum se bucură de familie. Ba, mai mult, după ce a fost plecată de acasă câteva luni pentru filmările sezonului 4 al emisiunii, buzoianca și-a dorit o vacanță. În câteva zile a planificat-o și au și plecat la drum. Cu glumele și cu zâmbetul la pachet, buzoianca l-a filmat pe Răzvan în timp ce conducea și ascultau împreună la radio o piesă a lui Bruno Mars, ,,Leave the door open” (Lasă ușa deschisă). Irina a început să fredoneze, iar Răzvan s-a amuzat când a auzit-o cum cântă și a întrebat-o dacă va lăsa ușa camerei de hotel deschisă. Semn că soția i-a lipsit mult, iar concediul va fi clar cu momente de tandrețe și romantism, care să aline dorul ce l-a cotropit pe Răzvan cât a fost Irina plecată.

Înainte de a fi cooptați în echipa Antena 1, Răzvan și Irina Fodor au avut mai multe proiecte la PRO TV. Nu lucrau foarte mult, așa că au avut mai mult timp pentru familie, pentru fiica lor. Banii pe care i-au câștigat au fost împărțiți în așa fel încât să le ajungă pe parcursul unui an întreg. „Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă. Am făcut din bugetul ăla… L-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina. Când stai cu un copil, copilul se trezește cu tine în casă de dimineață, îl duci tu la școală, îl iei, vine copilul acasă, mănâncă cu tine, face teme cu tine… Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă…”, a declarat prezentatorul în podcastul lui Speak. „Nu faci rabat la cărniță, nu faci rabat la vinul pe care îl bei, îți plăteșți ratele la bancă, îți plătești impozite, curent, lumină. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși, până pe la cinci ani, Irina a lucrat în emisiunea lui Măruță. De când a născut s-a angajat acolo. Copilul a crescut, că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație. După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit, așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată”, a mai adăugat acesta în interviul de pe YouTube.

În prezent, Răzvan Fodor e prezentatorul emisiunii „Alpha Kids” de la Antena 1, iar Irina Fodor a moderat „Asia Express”, sezonul 4 la același post TV.

Articole similare