Monden

Irina și Diana Fodor, ședință foto de Crăciun

Toată lumea o cunoaște pe Irina Fodor, mai ales după ce a prezentat emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, însă fiica ei și a lui Răzvan, Diana, apare destul de rar în lumina reflectoarelor. În apropierea sărbătorilor de iarnă, Irinei i-a venit ideea să facă o ședință foto memorabilă, pentru ca Diana să ia contact cu tainele platourilor de filmare.

Potrivit Spynews, Diana și Irina Fodor au fost înconjurate de steluțe, cadouri, brazi împodobiți, coronițe și tot felul de luminițe. Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre cele două, și pentru un așa decor magnific, Irina Fodor și fiica ei, Diana, au ales și câteva ținute care să se potrivească. Cele două au schimbat mai multe piese vestimentare, pline de paiete și de strălucire, însă nici puloverele roșii, cu reni și cu alte motive speciale de Crăciun, nu au lipsit. Diana și mama sa au râs, s-au alintat și s-au îmbrățișat în noul pictorial foto, demonstrând cât de perfectă este relația mamă-fiică și cât de bine se aseamănă.

Irina și Răzvan Fodor sunt părinții unei fetițe care îi fac întotdeauna mândri și le aduce zâmbetul pe buze, chiar și după o zi extenuantă de muncă. Prezentatoarea de la Asia Express obișnuiește să posteze pe contul său oficial de Instagram imagini unice cu fetița ei și a lui Răzvan Fodor. „Certurile la noi în casă, după 11 ani de căsnicie și 14 de relație, sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi”, declara Răzvan Fodor pentru viva.ro, în urmă cu ceva timp.

 

Articole similare