Monden

Irina Fodor a vrut să revină cât mai repede din America Express

După ce anul trecut s-a îmbarcat în una dintre cele mai periculoase călătorii, Irina Fodor nu a putut să refuze să pornească din nou pe drumurile aventuroase ale America Express 2023. Aflată în mijlocul acțiunii, buzoianca a dezvăluit pentru unica.ro care au fost pericolele cu care s-a confruntat pe Drumul Soarelui și a dat detalii din spatele camerelor de luat vederi, justificând astfel dorința asiduuă de a ajunge acasă.

Irina a spus că arsurile solare și alergiile au fost cele mai mici probleme în acest nou sezon, ținând cont de pericolele cu care s-a confruntat. Încă dinainte de începerea filmărilor, producătorii emisiunii America Express au dezvăluit că noul sezon va fi filmat tot în unele din cele mai periculoase zone ale Americii de Sud. Ajunsă acolo, buzoianca a mai întâlnit câteva probleme care au făcut-o să își dorească să revină în România mai devreme decât era planificat. „Anul trecut a fost o arsură la care am dezvoltat o reacție alergică grozavă. Aveam inclusiv în cerul gurii iritație, iar teama cea mai mare era să nu se agraveze brusc și să mă sufoc. Și pentru că am tras ditamai spaima, anul acesta am fost de o cumințenie absolută, am folosit factor mare de protecție în fiecare zi, am ascultat sfatul doctorului și mi-am ținut umbrela atunci când soarele era prea arzător și am scăpat cu bine. Mă rog, am dat peste alte lucruri care m-au pus pe jar anul ăsta, alergiile erau deja ultima problemă. Noi am avut o echipă de securitate foarte bine pusă la punct, iar membrii ei aveau grijă să fie tot timpul cu ochii pe noi. E adevărat că, în zonele în care am mers noi, îți prinde bine și un pic de noroc. Se pare că noi am avut, căci ne-am întors cu bine acasă. Nici nu știu în ce ordine să le iau. Să fi fost cutremurele? Sau nenumăratele mesaje primite pe telefon din partea autorităților locale, cu privire la erupția unui vulcan? Sau alunecările de teren? Drumurile patrulate de gherile, pe care nu aveam voie să ne dăm jos din mașini nici ca să mergem la toaletă? Mda… au fost câteva ocazii. Farmecul acestui proiect tocmai acesta e: niciun sezon nu are cum să semene cu altul. Dar sezonul 6 a ieșit în evidență prin nivelul de adrenalină mult mai ridicat, din cauza zonelor pe care le traversăm. Fie că a fost vorba de fenomene ale naturii – cutremure, alunecări de teren, activitate vulcanică -, fie că a fost vorba de oamenii care trăiau în zonele prin care treceam noi, tot timpul a existat ceva care ne-a ținut alerți. Dacă vreți, putem să comparăm sezonul șase cu un thriller foarte bun”, a subliniat Irina.

În plus, Irina a precizat că, față de alte sezoane, în ultimul concurenții sunt cei mai rapizi. Uneori, au ajuns cu ea la pupitru, la diferență de câteva secunde. „Ei au fost rapizi, adrenalina a fost și ea mare! Ce să vă mai zic? Că am ajuns în comuna 13? Numele Pablo Escobar vă spune ceva? Să mai adaug că ajungem în mijlocul lumii la propriu, că punem efectiv piciorul pe linia Ecuatorului? Că ajungem în Țara lui Messi? Mai am multe de spus, dar pe restul vă las să le descoperiți pe TV, în curând!”, a transmis prezentatoarea. Și dacă tot a trecut prin multe, jurnaliștii au întrebat-o dacă ar pleca în America Express în postura de concurent. „Aș merge, dar doar cu Răzvan. A mai fost o dată, a ajuns în finală, a câștigat, deci știe cum se face, merg la sigur!”, a exclamat mândră buzoianca.

Articole similare