Monden

Irina Fodor și prietenii din showbizz au început anul cu un plan de afaceri

Un mic paradis la malul mării va funcționa din această primăvară pe litoralul românesc. Câteva cupluri de vedete din showbiz au decis să își deschidă împreună o pensiune în Vama Veche, un loc pe care gașca lor o frecventa de ceva timp. Pensiunea are 14 camere, iar acum se află în proces de amenajare pentru a arăta exact cum au visat vedetele.

Anunțul a fost făcut de cele trei cupluri  – Irina și Răzvan Fodor, Gina Pistol și Smiley, precum și Adela și Radu Vâlcan – atât la o emisiune TV, cât și pe rețelele de socializare, unde au dezvăluit că așteaptă ca turiștii să le calce pragul de la începutul sezonului acesta. „Mai exact, clienții vor fi primiți de la data de 1 mai, iar în curând doritorii vor putea face rezervări”, a anunțat Irina. Cele șase vedete au mai spus că vor să facă din pensiunea de la malul mării locul ideal pentru familiile și prietenii care vor să petreacă o vacanță relaxantă la noi în țară. Răzvan Fodor și Radu Vâlcan au promis să se ocupe de bunătățile culinare, iar Smiley se va ocupa de atmosferă. „Suntem în plin proces de amenajare, avem și nume, avem tot ce trebuie. Hotelul există, noi îl știam. Eu și Radu am filmat acolo pentru un proiect și a fost așa un gând că cele mai frumoase vacanțe aici le-am avut”, a spus Razvan Fodor.

„S-a aflat în gașca noastră de prieteni această posibilitate de a cumpăra acest spațiu. Eu știam deja de el, e foarte drăguț acest hotel și am zis să facem o chestie drăguță, așa cum ne-ar plăcea nouă, din toate punctele de vedere. Hotelul ăsta o să fie un cumul de ce suntem noi toți, la un loc. O să fie deschis la 1 mai. Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a spus și Adela Popescu în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„Eu am vrut o bibliotecă în living, o vedeți în poze, pentru că toata lumea a fost de acord. Radu și Răzvan au zis că vor să gătească, așa că ne-am asigurat că vor avea unde, fetele au vrut piscină, iar Andrei sigur vrea să cânte”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

„Să vedeți ce supă Tom Yum vă fac din primăvară. Și, poate o conving pe bunică-mea să-mi dea rețeta de rulada cu ness”, a precizat și Radu Vălcan, tot pe rețelele de socializare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker