Monden

Irina Fodor, obosită?

După plecarea celor trei celebrități de la „Chefi la Cuțite”

Norocul Irinei Fodor în televiziune se  numește, mai în glumă, mai în serios… Josephine! Mai exact fiica vedetei Gina Pistol, care i-a adus proaspetei mămici o pauză destul de lungă pe micile ecrane, iar cei de la Antena 1 au fost nevoiți să-i găsească rapid o înlocuitoare.
Ce-i drept, nici flerul și charisma buzoiencei nu au fost degeaba, Irina încântând-o pe producătoarea Mona Segall din prima. La un moment dat, Gina Pistol a revenit, la aproximativ un an de la naștere, dar ulterior a decis să-și dea demisia pe motiv că vrea să petreacă mai mult timp alături de cea mică. Ea a acuzat, practic, faptul că orele interminabile de filmare o obosesc mult prea mult și momentan are alte priorități.

La niciun an de la plecarea Ginei Pistol de la „Chefi la Cuțite” și de la „America Express”, o altă surpriză de uriașă s-a petrecut în grupul Antenelor. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au refuzat să mai intre la filmări pentru noul sezon al show-ului culinar unde erau jurați de 12 sezoane. S-a lăsat cu scandal mare și cu un proces pe rol, singura din echipa de prim-plan rămânând Irina Fodor. Deși aceasta nu a anunțat că s-ar gândi și ea la vreo demisie, o parte din fani speculează că aceasta s-ar cam plânge de oboseală și că în curând ar putea lua modelul Ginei Pistol.

Buzoianca a povestit pe rețelele de socializare că a avut, într-adevăr, un an intens, însă este greu de crezut că se gândește la vreo pauză chiar în momentul în care cariera ei este pe val. Aceasta a primit un post de prezentatoare la emisiuni de top abia de curând și încă nu se bucură de o popularitate atât de mare ca Gina Pistol, de exemplu, care are multe campanii de imagine în desfășurare și câștigă sume uriașe din acestea.

„După ani mulți în care am tot fost plecați de acasă în noaptea dintre ani, revelionul ăsta am decis să îl petrecem cuminți, în familie, în căminul nostru. Diana alături de bunici, iar noi alături de părinți. Bucurați-vă de prieteni, de familie și de toți cei dragi în jurul vostru! Mulțumim pentru tot, 2023! Te așteptăm cu brațele deschise, 2024! Fii bun cu noi!”, a fost mesajul de final de an al Irinei Fodor, care ulterior a plecat într-o scurtă vacanță la munte, în apropiere de Brașov.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker