Monden

Irina Fodor a publicat o fotografie de colecție

Irina Fodor este extrem de activă pe rețelele sociale, surprinzându-și urmăritorii cu tot felul de ipostaze prin care arată momentele frumoase din viața ei. Recent, prezentatoarea de la America Express a publicat o imagine de colecție, cu ea și cu soțul ei, Răzvan Fodor, din tinerețe, la care oamenii din mediul online au reacționat prin mii de aprecieri, dar și multe comentarii admirative.

Așa cum și-a obișnuit fanii, buzoianca a scris și un mesaj distractiv în dreptul imaginii, legat de acea împrejurare. Ea povestește că a primit această fotografie de la prietenele ei, cărora le mulțumește și acum, pentru că au imortalizat acel moment special din relația lor. Conform celor declarate de buzoiancă pentru site-ul a1.ro, dar și al anului afișat pe imagine, Răzvan Fodor tocmai era la una dintre primele sale vizite la Buzău, episodul fiind surprins în 2009. „Am primit o poza asta frumoasă, cu doi îndrăgostiți. Le mulțumesc prietenelor mele din copilărie că au avut inspirație să imortalizeze una dintre primele veniri ale maestrului la Buzău”, a scris Irina Fodor pe contul său de Instagram.

Într-un interviu anterior acestei postări, pentru viva.ro, Irina Fodor mărturisea că nu există reproșuri la adresa soțului său, ci unele „reglaje fine”. Buzoianca a dezvăluit că îi atrage, uneori, atenția lui Răzvan Fodor, pentru că își apără prea vehement ideile. „El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă, pot să spun că umblu la reglajul fin. El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, am luat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil”, a mărturisit prezentatoarea de la America Express, potrivit sursei citate. Se pare că în ciuda micilor neînțelegeri, cei doi soți găsesc mereu o cale de mijloc și se împacă rapid. Irina Fodor este cea care susține că nu a avut niciodată o ceartă cu adevărat serioasă cu soțul ei.

Articole similare