Monden

Irina Fodor, premiul Revistei Capital pentru „Prezență îndelungată în topul audiențelor din România”

O nouă distincție pentru activitatea și munca devotatei Irina Fodor a fost acordată zilele trecute, buzoianca fiind nominalizată la categoria „Emisiuni de divertisment” în cadrul Galei „Capital – Femei de Succes” și câștigând și premiul pentru cea mai îndelungată prezență în topul audiențelor din România.

Evenimentul a reușit să strângă femei din diverse domenii de activitate cu realizări remarcabile, printre acestea regăsindu-se și frumoasa prezentatoare. Irina nu a putut fi prezentă la eveniment, însă a transmis un mesaj video: „Dragii mei, mi-ați făcut o surpriză tare-tare frumoasă. Vă mulțumesc din suflet pentru premiu. Să știți că mă simt onorată și măgulită și îmi pare tare rău că nu sunt acolo să vă îmbrățișez așa, live. Absentez motivat, căci noi tocmai am început filmările pentru sezonul 14 <Chefi la cuțite>. Așa că direct de aici, din platourile de filmare, unde practic se produce magia, vă pup încă o dată cu drag și vă mulțumesc de mii de ori”, a transmis Irina Fodor.

Buzoianca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micul ecran. O prezență încântătoare și carismatică, ea a devenit gazda emisiunilor Asia Express, respectiv America Express, și Chefi la Cuțite. „Mă ajută faptul că am armonie și iubire acasă, de acolo mă încarc”, a mai completat Irina.

Gala „Capital – Femei de Succes” este un eveniment organizat de revista Capital. Prin intermediul acestuia se dorește recunoașterea activității femeilor din mai multe domenii de activitate din România.

Articole similare