duminică, 11 aprilie 2021

Irina Fodor, fericită și puțin necăjită că este soția „bărbatului anului”

• Răzvan Fodor s-a ales cu acest titlu din partea cititoarelor revistei „Unica”

„Acum… o să-l repar, ce să fac?”, a spus, mai în glumă, mai în serios, buzoianca Irina Fodor după ce a primit vestea că al său soț s-a clasat pe primul loc pe podiumul bărbaților anului 2020, iar acesta a început să dea ordine prin casă.

Irina Fodor a postat pe contul de socializare pretențiile pe care le are, mai nou, Răzvan, după ce a fost onorat cu premiul stabilit de către cititoarele revistei Unica, ,,Bărbatul ­Anu­lui”. El s-a simțit atât de flatat, încât a început să vorbească prin casă numai la persoana a treia: „Țuca, îi dai și tu lu’ Bărbatul Anului telecomanda?” „Țuca, îi găsești lu’ Bărbatul Anului tricoul ăla gri?” „Țuca, nu ți se pare că Bărbatul Anului arată deosebit azi și merită să-l pupi?”, a anunțat Irina.

Prin urmare, buzoianca nu a fost prea încântată de noua titulatură, mai ales că lucrurile s-au schimbat puțin în casa lor. Irina a povestit amuzată totul: „A fost soțu’ nominalizat la ca­tegoria <Bărbatul Anului>. După aia, a făcut o figură frumoasă și a prins locul întâi pe podium. Eu sunt foarte feri­cită și mândră, dar voiam să vă spun, fetelor, că i-ați dat softul peste cap taman acum, de sărbători. Iar pe mine m-ați nenorocit. Copilul își face într-una ordine în cameră, crezând că primim musafiri, sau poate, cine știe, <Bărbatul Anului> ăsta o fi vreun fel de Moș, și să fie pregătită. Acum… o să-l repar, ce să fac, dar, vă rog, să nu se mai întâmple!”, a declarat glumeața Irina.

loading...
error: Content is protected !!