Monden

Irina Fodor, dificultăți la filmările pentru „Asia Express”

Buzoianca Irina Fodor a plecat spre „Drumul împă­raților” în urmă cu câteva săptămâni cu un entuziasm aparte, având în vedere că filmările pentru „Asia Express” erau considerate un pas important în cariera sa. Cu toate acestea, drumul spre revenirea acasă este unul anevoios, iar filmările sunt dificile.

Cursa ,,Asia Express” nu implică doar vedetele concurente, ci și întreaga echipă de producție care trebuie să țină pasul cu cei care aleargă în drumul spre marea finală. „Toată lumea e într-o cursă. Adică toată lumea. De la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații și până la mine”, a declarat Irina Fodor la filmările ,,Asia Express”, potrivit a1.ro.

Aflată la finalul filmă­rilor din Turcia, Irina Fodor mărturisește că este surprinzător modul în care a reușit să redescopere această țară. Cu toate că a mai fost aici în vacanță alături de familie, aventura „Asia Express” i-a oferit oportunitatea de a avea parte de noi experiențe: „Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometri, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de kilometri”, a spus prezentatoarea „Asia Express”. Cu ținute care mai de care mai spectaculoase, Irina Fodor mărturisește însă că nu a putut purta tocuri la filmările emisiunii, întrucât inclusiv ea este nevoită să alerge alături de concurenți: „Este foarte greu (…) Și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe”, a arătat buzoianca Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare