Monden

Irina Fodor, așteptată la „Chefi la cuțite“ de noii jurați

În timp ce buzoianca Irina Fodor se bucură de vacanța de iarnă, producătorii au anunțat oficial că emisiunea „Chefi la cuțite” revine pe post cu patru noi jurați,  după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au retras deodată din show-ul culinar.

Irina Fodor este prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce în primăvara acestui an Gina Pistol s-a retras din acest proiect pentru a se ocupa mai mult de familia ei, res-pectiv de fetița pe care o are alături de Smiley. De la retragerea celor trei, Irina Fodor a fost foarte discretă privind noii jurați.

Într-un interviu pentru tvmania.ro, buzoianca a fost chetionată pe tema noilor jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea a confirmat că au fost deja aleși înlocuitori pentru chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, dar nu a comunicat foarte mult cu ei. „Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit vedeta pentru libertatea.ro. Prezentatoarea a avut dreptate, căci abia zilele trecute s-a aflat că „Chefi la cuțite” revine la Antena 1. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați, cărora nu le-a fost dezvăluită încă identitatea. Irina Fodor, aflată în vacanță în Laponia alături de familie nu s-a bucurat însă de marea veste în România, ea bucurându-se în schimb de Rovaniemi, satul lui Moș Crăciun din Laponia.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker