Actualitate

IPJ Buzău scoate la concurs 18 posturi din sursă externă

Inspectoratul Județean de Poliție Buzău scoate la concurs 18 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă. Concret este vorba despre 9 posturi de ofițeri de poliție și 9 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile au început deja pe 23 septembrie. Cei care vor să se înscrie o pot face online până pe 5 octombrie. Posturile scoase sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră și relații cu publicul.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, AICI

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

2 Comentarii

  1. Cerinta de la pct. -i)
    aviz psihologic din care să rezulte aptitudinea privind deţinerea, portul şi folosirea armelor şi muniţiilor letale sau neletale supuse autorizării, emis cu cel mult 6 luni anterior derulării selecţiei.
    Cine stia cu 6 luni inainte ca are nevoie de asemenea aviz ?
    La fel si la pct. h ! Miroase de la o posta ca sunt locuri cu dedicatie !

    1. Scuzati , va rog ! M-am dovedit analfabet functional ! Avizul nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni ! Inca o data : scuze !

Articole similare