Monden

Ionuț Galani a fost naș pentru băiatul artistei Adriana Dobriță

Cunoscutul cântăreț, împreună cu formația sa, a întreținut și atmosfera pentru cea care îi este prietenă de scenă

A fost un week-end de poveste pentru părinții micuțului creștinat Petru Ștefan și pentru invitații la botezului băiatului artistei Adriana Stuparu, ce a avut loc într-o locație superbă, în Berca. Unul dintre motivele succesului acestui botez a fost și suita de soliști ce a cântat pentru atmosfera petrecerii, „cap de afiș” fiind cunoscutul artist aromân Ionuț Galani. Puțini invitați l-au recunoscut după chip, mai mult după vocea specială, pentru că artistul a trecut printr-o transformare uluitoare fizică, reușind să slăbească de la 140 la 90 de kilograme. Ionuț a avut dublu rol la evenimentul din week-end; pe lângă acela de solist el a fost și naș pentru Petru Ștefan. Cu câteva zile în urmă, familia Adrianei Dobriță l-a serbat pe artist, pe 10 iunie, Galani împlinind 46 de ani.

Ionuț Galani este cunoscut pentru acordurile muzicale grecești live, acompaniat de propria trupă. Repertoriul său a putut fi ascultat de petrecăreții sosiți la botez, nelipsiți fiind și dansatorii tradiționali ai muzicii sale, precum și obiceiurile legate de spartul farfuriilor și de dansul cu horele întoarse.

Adriana Dobriță și-a botezat cel de-al doilea copil pe care îl are cu Ionel Dobriță la o zi distanță după ziua ei de naștere; cei doi s-au căsătorit civil în 2019, iar în 2021 Adriana a îmbrăcat rochia de mireasă. Cei doi mai au o fetiță împreună, pe Anastasia Maria, care s-a născut pe 9 septembrie 2020.

Articole similare