Actualitate

Invitație la vânătoare de comori, în municipiul Buzău

Școala din  Parc,  Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, Muzeul Județean Buzău, „Jnepenii” și Societatea Exploratorilor își aduc contribuția la realizarea, în data de 10 iulie,  a unui concurs de explorare urbană. Este o acțiune inedită, prin care buzoienii, cu mic cu mare, sunt învățați să își  cunoască mai bine orașul, să îl înțeleagă, să îl privească cu alți ochi, să se împrietenească cu el și, de ce nu, să construiască o legătură afectivă cu acesta.

„Ești din afara Buzăului și vrei să-l cunoști? Te ajutăm! Ești buzoian și credeai că știi toate tainele acestui oraș frumos? Îți dovedim că încă mai sunt curiozități de aflat! Ești deschis la provocări, vrei să-ți faci prieteni noi și-ți place lucrul în echipă? Ești unde trebuie! Vino cu noi pe data de 10 iulie 2022 la Buzău într-o vânătoare de comori presărată cu surprize, indicii ascunse și jocuri și vei câștiga, printre altele, cunoștințe noi, prieteni și o zi cu targetul de pași atins!”, este mesajul pe care l-au lansat organizatorii pentru cei care vor să participe la o vânătoare de comori, sau mai exact la explorarea urbană pe care ei o propun.

Dacă vă întrebați ce este cu această  vânătoare de comori la care sunteți invitați, ei bine, este o oportunitate de a vă  stimula abilitățile de organizare, coordonare și mai ales cooperare cu alți concurenți – pentru că vânătoarea se desfășoară în echipe -, și  nu în ultimul rând, posibilitatea de a participa la un concurs de ghicitori pe care trebuie să le dezlegați pe parcursul unui itinerar, ghicitori și să rezolvați jocuri pentru a acumula puncte; aria de desfășurare a acestei competiții este municipiul Buzău.

„Concurenții participa sub formă de echipe cu 3 membri. Pentru reușită fiecare echipă trebuie să aibă o busolă și minim un smart phone !!! Startul se va da la orele 09.00 , pe Bulevardul Nicolae Bălcescu la intersecția cu Strada Patriei, iar festivitatea de premiere va avea loc la orele 15.00, la foișorul rotund de lângă lacul din Parcul Crâng. Limita de timp pentru înscriere este ora 09.00 a zilei de 10 iulie, însă recomandăm înscrierea din timp a echipelor folosind link-ulN-ai parteneri și totuși vrei să participi? Nimic mai simplu! Dă-ne de veste și-ți vom găsi coechipieri. Astfel, pe lângă cele de mai sus, te vei alege, cine știe, și cu prieteni noi”, sunt detaliile oferite de organizatori celor care doresc să se numere printre concurenți și să participe la o experiență de neuitat.

Reamintim că Societatea Exploratorilor a mai organizat câteva ediții ale acestei competiții înainte de pandemie, tot în municipiul Buzău.

Articole similare