Economic

Învață să porți un hanorac elegant

Dulapul urban este spațios și are piese de bază și iconice, precum hanoracul, care este un clasic. Dar cum eviți să dai impresia că mergi mereu la sală? Află cum să porți hanorace în mod elegant cu aceste sfaturi.

Să vorbim puțin despre originea acestei piese vestimentare a garderobei urbane. Hanoracul este o piesă pe care o considerăm informală și sportivă, puțini ne imaginăm o ținută casual sau formală cu el. Și cu atât mai puțin ne gândim de unde a venit, cine l-a creat și de când a fost folosit.

Există diferite versiuni despre originea hanoracului. Unii spun că datează din ultimul deceniu al secolului al XIX-lea, când era folosit de vânzătorii francezi de fructe și legume. Pe atunci erau un fel de pulovăr gros care îi fereau de frig. Și asta a fost folosit mai târziu de armată în primul război mondial.

Cu toate acestea, o altă versiune îi atribuie hanoracul lui Benjamin Russell. Se spune că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a făcut un pulover de bumbac pentru bărbați care era mai confortabil și mai moale decât lâna.

În orice caz, abia în anii 1970 hanoracul a devenit popular în rândul rapperilor, artiștilor de stradă și dansatorilor de breakdance din New York. Până în acest moment a fost folosită ca o îmbrăcăminte exclusiv pentru sport.

Cum să porți un hanorac elegant?

Învață să-ți porți hanoracul cu atitudine oriunde ai merge. Există diferite stiluri urbane cu care poți purta această piesă vestimentară și la ocazii

Aspect pus la punct

Stilul pus la punct se caracterizează prin faptul că este foarte curat, simplu și clasic, cu culori sobre și un comportament politicos. Cum să faci hanorace să arate foarte frumos în acest context?

E simplu. Dacă alegi să porți hanorace fără glugă, poartă o cămașă albă cu guler dedesubt. Pentru ca acest set să iasă în evidență, piesa vestimentară principală trebuie să fie de o nuanță închisă, precum bleumarin, verde armat, negru sau gri metalizat. În lunile mai reci, pe deasupra porți un blazer sau o haină la jumătatea gambei.

Și îl poți purta atât cu pantaloni chino sau pantaloni plisați, cât și cu blugi cu croi drept. Vei fi gata să mergi la birou sau la o întâlnire cu un client de încredere!

Stil casual

Gândindu-ne repede la o combinație casual cu hanorac e pentru femei, aproape instantaneu ne imaginăm blugi skinny cu ghete sau ghete și această piesă vestimentară. La asta adăugăm o geantă elegantă, un machiaj bun, un coc înalt și ochelari de soare.

Dar există atât de multă versatilitate pe care o poți obține cu un hanorac, încât să-l poți combina cu orice vrei. Fuste midi, conice și mini; blugi, pantaloni chino și pantaloni scurți, rochii, cămăși, jachete; cu adidași sau cu tocuri înalte.

Lucrul minunat la acest articol de îmbrăcăminte este că poți stabili o tendință cu el, infuzând combinația ta cu personalitate. Ce zici de hanorace ascunse într-o fustă fluidă, adidași cu talpă groasă și fundă în păr?

Bărbații ar putea combina hanoracul preferat cu o jachetă de piele neagră, blugi subțiri și ghete din piele. Sau cu o cămașă în carouri dedesubt și blugi negri.

Poartă-ți hanoracul ca accesoriu

O altă modalitate de a purta hanorace este ca o completare. Adica te îmbraci după bunul plac și apoi legi un hanorac în talie, în caz vă vremea este schimbătoare. Sau îl rulezi ca să-l pui la gât, ca pe o eșarfă. În acest fel, îți menții această parte a corpului caldă dacă ești puțin intolerantă la frig.

În acest din urmă caz, este de preferat să îl porți în aceeași culoare sau într-un ton asemănător cămășii tale. Acest lucru nu va distrage atenția și mai degrabă va da impresia că porți o cămașă cu o aplicație diferită.

Poartă-ți hanoracul într-un stil gotic romantic

Această propunere este mai mult pentru fetele sub 25 de ani. Deși totul este o chestiune de atitudine. Alege un hanorac gri, vișiniu sau negru (în culoare uni sau cu imprimeu în față care îți dezvăluie personalitatea). Poartă pantaloni scurți sau foarte scurti și dedesubt niște ciorapi din dantelă de aceeași culoare cu hanoracul. Pentru a completa ținuta, nu trebuie să dai greș în alegerea încălțămintei, care de preferință ar trebui să fie tip cizmă închisă.

Stil parizian

Te-ai întrebat vreodată cum ar purta francezii un hanorac? Aici îți oferim câteva idei.

  1. Combină culori neutre: alb cu bleumarin sau bej cu ceva de culoarea vinului.
  2. Pantaloni clasici: fără blugi, ci cu pantaloni de preferință plisați, palazzo sau capri cu talie înaltă.
  3. Tenisi albi sau model clasic.
  4. Portofel în aceeași culoare cu hanoracul.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker