miercuri, 27 mai 2020

Noi intervenții ale Companiei de Apă în municipiul Buzău

În cadrul programului de îmbunătățire a serviciilor furnizate clienților noștri din municipiul Buzău, pentru data de joi, 11 iulie, echipe ale Companiei de Apă vor efectua mai multe intervenții în municipiul Buzău. Programul intervențiilor cumunicat de Compania de Apă include zona care cuprinde străzile Spiru Haret și Patriei, PT  37 și PT 38 Unirii Nord, cartierul Dorobanți. Astfel, în zona care cu­prinde străzile Spiru Haret și Patriei, reprezentanții Companiei de Apă  spun că „va fi efectuată o intervenție la rețeaua de distribuție a apei, intervenție care reprezintă o etapă premergătoare unor lucrări de anvergură ce vizează asi­gu­rarea unui tronson suplimentar de alimentare cu apă din Sursa Crâng. Această intervenție face parte din măsurile de optimizare a rețelei de distribuție a apei potabile, având ca obiectiv îmbunătățirea calității apei furnizate în perioade de vârf de consum. Realizarea acestei intervenții va necesita sistarea serviciului de alimentare cu apă în intervalul orar 00,00-04,00 pentru abonații stradali și agenții economici din zonă, precum și pentru consumatorii din blocurile racordate la punctele termice 32 – Traian Vuia și 33 – Unirii Sud”.

O altă intervenție anun­țată este „o intervenție ce va fi efectuată pentru îmbunătățirea calității apei va avea loc prin montarea unui grup nou de pompare în PT 38 – Unirii Nord. Cu această ocazie vor fi interconectate rețelele de distribuție a apei către PT 38 – Unirii Nord cu cele ale PT 37 – Unirii Nord și vor fi racordate la o stație de filtrare de mare capacitate. Efectuarea lucrării va necesita sistarea alimentării cu apă în intervalul orar 08,00 – 16,00 pentru consumatorii alimentați de Punctul Termic 38”.

Re­prezentanții Companiei de Apă spun că „va mai fi o intervenție pentru executarea unor lucrări de contorizare la blocul 24/1, din cartierul Do­robanți I. Pentru efectuarea intervenției, serviciul de alimentare cu apă va fi sistat în intervalul orar 09,00-10,00 pentru blocurile 24/1, 24/2, 24/3, 24/4 si 24/5, arondate la Punctul Termic 4 – Dorobanți”.

Compania de Apă oferă discount la facturare pentru perioada respectivă

„Îi asigurăm pe toți clienții noștri că ne vom lua toate măsurile tehnic posibile pentru ca, la reluarea furnizării, apa să nu prezinte turbiditate. Dacă, totuși, punctual acest lucru nu va fi complet posibil, îi rugăm pe clienții afectați de această problemă să se adreseze cu o solicitare telefonică către dispeceratul Companiei, la nr. 0238.715.438. O echipă se va deplasa imediat, va constata situația din teren și va comunica departamentului Facturare detaliile necesare privind acordarea unui discount de 30% pentru respectiva perioadă”, transmite Compania de Apă Buzău, care le mulțumește clienților din municipiul Buzău care vor fi afectati temporar de sistarea serviciului în vederea efectuării lucrărilor respective.

loading...
error: Content is protected !!