vineri, 03 iulie 2020

Întâlnire Ilie Stan – suporteri: antrenorul, ferm pe poziție

Astăzi, de la ora 18,00, amical Gloria – Hapoel Haifa, la Buftea

Rețelele de socializare au fost pline, în ultimele zile, cu reproșuri care au îmbrăcat uneori și forma unor atacuri la persoană la adresa antrenorului principal al Gloriei. Acest lucru l-a determinat pe Ilie Stan să-i convoace pe suporteri la o discuție față în față la stadion, luni, înaintea plecării în cel de-al doilea cantonament al verii, la Sărata Monteoru.

Mărul discordiei l-a constituit îndepărtarea de la echipă a veteranului Ciprian Petre (38 ani), căpitanul echipei în sezonul trecut, pe care Ilie Stan l-a anunțat însă că nu intră în vederile sale în noul campionat. Totodată, antrenorul a ținut să se asigure, în urma discuțiilor cu suporterii, că nu vor fi tensiuni care să afecteze echipa, acum, cu nici trei săptămâni până la ora startului noului sezon.

„Eu am cerut să facem această întâlnire, pentru că plecăm în al doilea cantonament, un cantonament mai special, pentru că trecem la jocurile amicale. Mi-am dorit, pentru că în ultimele zile m-au hărțuit pe Facebook cu  câteva lucruri care nu mi-au picat bine. Eu cred că după această întâlnire oamenii au înțeles, le-am cerut ca tot ceea ce se întâmplă și aud să vină să mă întrebe, sunt deschis la dialog cu ei, la comunicare, pentru că avem nevoie de unitate atât în teren, cât și în tribune, și atunci zic eu că lucrurile vor merge pe un făgaș normal. Au fost câteva lucruri care deja erau stabilite când am venit aici, vizavi de lotul de jucători, de unii jucători care au jucat la Buzău, eu am încercat să-i fac să înțeleagă că acestea sunt principiile și că atunci când îți propui un obiectiv măreț, ai nevoie de sânge proas­păt. Cu Ciprian Petre am avut o discuție sinceră și la obiect, el a apreciat-o, acum el este cel care trebuie să decidă ce o să facă cu cariera lui”, a declarat Ilie Stan, după întâlnirea cu suporterii.

Cel mai tare amical al verii: astăzi, cu Hapoel Haifa

Dacă primele două me­ciuri-test au fost „de în­călzire” și, deci, mai puțin concludente, 10-0 cu Kids Tâmpa Brașov și 5-1 cu AFC Hărman, pentru fotbaliștii Gloriei astăzi vine cel mai important amical al verii.

Aflați în cantonament la Sărata Monteoru, elevii lui Ilie Stan se vor deplasa la Buftea, acolo unde, de la ora 18,00, vor întâlni prim divizionara israeliană Hapoel Haifa, la care a evoluat, până de curând, și fostul internațional Gabi Tamaș.

În continuare, sâmbătă, de la ora 11,00, va fi un ami­cal pe teren propriu cu CSM Focșani, pe 24 urmează „revanșa” cu vrâncenii, în deplasare și apoi un ultim test, cu CS Făurei, ce va fi programat și în funcție de prima etapă a noului campionat.

Astăzi se stabilește programul competițional

Cele 20 de grupări ce vor activa în ediția 2019-2020 a Ligii a 2-a își vor afla astăzi programul competițional.

Noul campionat al eșalonului secund va debuta pe 3 august și se anunță una dintre cele mai disputate ediții, cu Rapid, Pe­trolul, FC Argeș, Universitatea Cluj ori UTA printre protagoniste.

1 COMENTARIU

  1. Discutie de suporterii? Cei maxim 15 trecuti de a doua tinerete? Sigur nu e o sedinta intre administratorii de bloc?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!