sâmbătă, 15 august 2020

Inedit/ Fă cadou celor dragi un duet cu buzoianca Andreea Runceanu

S-a dus moda cadourilor banale pe care le poți cumpăra din orice magazin sau site de îmbrăcăminte. Mai nou, este posibil și în România să oferi celor dragi un cadou experimental, adică nu ceva mate­rial, ci o adevărată experiență de neuitat, cum ar fi o întâlnire cu o vedetă autohtonă, un mesaj personalizat de la o celebritate pe care săr­bătoritul o admiră, un zbor în tandem cu parapanta etc.

Pe lângă vedete precum Monica Anghel, Răzvan Raț, Călin Goia, Helmut Duckadam, Wilmark, Irina Margareta Nistor, buzoianca Andreea Runceanu a semnat un parteneriat cu platforma Complice.ro.

Mai exact, poți face o surpriză inedită celor dragi aplanând la vocea sau persoana unei vedete, în schimbul unei sume de bani. Andreea Runceanu, fondatoarea trupei Amadeus, este unul dintre artiștii care au răspuns afirmativ la această provocare, mai ales că s-a gândit că are și ea o listă secretă de muzicieni cu care ar vrea să cânte măcar o dată în viața asta.

„Eu ador la rândul meu să fiu surprinsă”

„Mi-a plăcut dintotdeauna să fac surprize oamenilor dragi, să pun la cale cadouri memorabile care să însemne cu adevărat ceva, așa cum și eu ador la rândul meu să fiu surprinsă (tocmai mi s-a întâmplat zilele trecute, de ziua mea)”, a precizat Andreea.

Variantele de cadou care o implică pe buzoiancă sunt: un jam session, un mesaj video personalizat realizat de Andreea, o scrisoare electronică personalizată.

Cine va primi acest cadou se va bucura de două sesiuni de jam session alături de fondatoarea trupei Amadeus.

Beneficiarul ca­doului se va întâlni cu Andreea într-o sală de repetiții sau într-un studio și vor povesti despre pasiunea lor comună, muzica, cântând piese cunoscute de amândoi. Andreea va începe cu o inițiere în universul muzicii pop, rock și al muzicii clasice (domenii în care activează cu succes), iar finalitatea va fi o piesă nouă pe care beneficiarul cadoului o va învăța și pe care o vor cânta împreună. Întreaga experiență va fi filmată pentru a putea fi revăzută ori de câte ori beneficiarul va dori să rememoreze aceste momente.

Prețul unui jam session cu Andreea Runceanu costă 1.075 lei, în timp ce un mesaj video personalizat trimis de vedetă sărbătoritului costă 685 lei. În comparație, un mesaj video personalizat din partea lui Călin Goia, solistul de la Voltaj, costă 5.500 lei, iar unul realizat de Monica Anghel costă 775 lei.

loading...
error: Content is protected !!