vineri, 07 august 2020

Ce se întâmplă cu abonamentele emise sezonul trecut de clubul din Crâng

SCM Gloria Buzău a luat o decizie în privința abonamentelor achiziționate sezonul trecut de suporterii echipelor de handbal feminin și fotbal, dar care nu și-au mai produs efectul din momentul în care competițiile au fost suspen­date. Cum contravaloarea abonamen­telor pentru me­ciu­rile nedisputate nu poate fi restituită, clubul din Crâng a anunțat, prin intermediul unui comunicat, variantele pe care suporterii le au la dispoziție pentru a nu ieși în pierdere:

  1. Pentru fiecare partidă care nu s-a mai desfășurat în sezonul 2019-2020 (șapte me­ciuri de fotbal, trei meciuri de handbal), suporterii vor primi un voucher cu care vor avea acces liber pe stadionul „Gloria”, respectiv Sala Sporturilor, la mecurile ce se vor susține cu public în sezonul competițional 2020-2021 (ex: pentru trei meciuri de handbal, nedisputate pe teren propriu în sezonul 2019-2020, posesorii de abonamente vor avea acces liber, în baza voucherului primit, la 3 meciuri din sezonul competițional 2020-2021). Doritorii se vor prezenta la sediul clubului SCM Gloria Buzău pentru a-și ridica voucherele, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea vou­cherelor.
  2. Posesorii de abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020, care își vor achiziționa abonamente pentru sezonul 2020-2021, vor beneficia de un discount proporțional cu numărul de me­ciuri rămase nedisputate. Astfel, pentru meciurile de fotbal, discountul va fi de 35%, iar pentru partidele de handbal de 25%. Persoanele ce vor opta pentru această variantă se vor prezenta la punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea noului abonament, la care se aplică discountul.

În funcție de deciziile autorităților privind reluarea competițiilor cu suporteri, clubul a anunțat că va comunica suporterilor detalii suplimentare.

loading...
error: Content is protected !!