ActualitateAdministrație

Începe furnizarea căldurii la Nehoiu

Societatea care furnizează agentul termic în orașul Nehoiu, Termoprest PON, va începe să încălzească apartamentele locuitorilor branșați, de astăzi, 4 octombrie. Dacă în Buzău va mai dura ceva timp până când caloriferele branșate la sistemul public de termoficare se vor încălzi, la Nehoiu, oraș de munte, se impune furnizarea agentului termic încă de pe-acum. Căldura va fi furnizată în intervalul orar 18.00 – 24.00, pentru început, urmând ca, în funcție de evoluția vremii, programul să sufere modificări. Primarul din Nehoiu, Ionuț Milea, face apel la cetățeni să pornească și să verifice instalația termică din apartamente, pentru a echilibra sistemul de distribuție și a preîntâmpina eventualele probleme.

„SC Termoprest PON îi anunță pe beneficiarii rețelei de termoficare din Orașul Nehoiu că, începând cu data de 4 Octombrie 2022, va livra agent termic pentru încălzirea locuințelor. Toți utilizatorii sunteți rugați să porniți instalația termică din apartament în cursul zilei de astăzi, în scopul echilibrării întregului sistem de distribuție.

Totodată, verificați propriile instalații, atât din interiorul locuințelor cât și din spațiul comun – casa scării – evitând astfel scurgerile de apă și intervenind unde sunt defecțiuni. Programul de furnizare căldură este pentru început între orele 18:00 – 24:00 și va fi modificat în funcție de evoluția vremii”, a transmis primarul orașului Nehoiu.

Articole similare